Going Kronos Årjäng stortrav

Going Kronos Årjäng stortrav
Årjängs stora sprinterlopp på travbanan i Årjäng idag var vi på tillsammans med några tusen andra. En halv miljon i första pris lockade hit eliten av hästar, bl.a. Going Kronos (tror han heter så) med förare Lutfi Kolgini. Nu vann han inte idag, blev bara tvåa tror jag. Men han fick säkert en hacka ändå så det räckte till respengar.

Vi hade en trevlig dag med Olivedalsvännerna och A och U i Hol!

image820
Så här snygg är han, Going Kronos, en av Sveriges bästa travhästar. Jag visste inte vem det var av alla hästarna som rörde sig på banan i uppvärmningen men fick se en häst som rörde sig ovanligt stolt och och med höga fjädrande steg. Det var han. Jag undrar om han vet om att han är bra. Det såg nästan ut så.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Trav igen! Har ni drabbats av den lede speljävulen eller bara fallit för den goa atmosfären och härligt svettiga hästar ;)

Postat av: Trolda

Han ser onekligen stolt ut...=D Jag är inte det minsta kunnig inom hästsporten, men beundrar absolut de ståtliga djuren! Sambon tippar ibland på trav, men resultatet är väl föga inspirerande...
Trolda - godmorgon!

2007-07-15 @ 07:54:44
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Blackout: Mmm, det är framför allt maten alltså! Vi mumsar o äter gott på travrestaurangen!
Dessutom är Årjäng så marinerat i trav så det går liksom inte att komma undan. Många har egna hobbyhästar, Roland har växt upp i en travsläkt, alla är där. Och Årjängs stora sprinterlopp är ett jätteevenmang med i år c:a 14.000 besökare (i en kommun med 10.000 invånare!) Vårt spel inskränker sig till några tior i varje lopp för spänningens skull.
Trolda: Jag beundrar också helst hästar på avstånd, de verkar farliga i bägge ändar!

2007-07-15 @ 08:50:29
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback