Gårdagen.....

Gårdagen var en bra hemmadag med fortsatt städning och röjning ur skåp. Eftersom sylten var slut så fick det bli kokning av hallonsylt och lingonsylt. Jag köper djupfrysta bär och kokar. Bakade lite bröd åt mig själv. Jag tål ju inte allt så det gör jag ibland.  
Dessutom var jag en god dotter och visade modren bilderna från resan till Hallsberg - Åsbro. Hon orkar ju inte åka med längre och tycker det är roligt att se. Vi fick ju till och med komma in i det gamla hemmet och se hur de nya ägarna gjort om. Vi glädjer oss båda åt att de verkligen tar väl vara på huset och den fina trädgården som var mors stolthet. Dagen avslutades med en lång lång promenad med hundarna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack så jättemkt för din kommentar. Din kommentar var bland den finaste och mest betydelsefulla jag har fått. För du skriver precis så som jag vill. JAg vill vara näjd med mig själv och inte tänka dom tankarna som får mig att tänka på döden och att jag är udda. Jag vill ju vara nöjd med mig själv och hur jag är. Jaja, TAck iaf. Det värmde verkligen ! TACK!!!/A

Postat av: pimpim

Visst är det kul att se att de tar hand om husen och alldeles speciellt om man har känslor för huset.
Kul för din mamma att få vara med på ett hörn. kram pimpim

2007-07-27 @ 14:16:29
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Trolda

Härligt med lite "hemmastök" ibland...Och att promenera tycker vi ju om, vi som bor så fint =D
Trolda - Granne...eller ej....=D

2007-07-27 @ 23:05:25
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Tvillingsjäl: Jag önskar Dig allt gott och var rädd om Dig!
Pimpim: Försöker träffa modren i alla fall en gång i veckan ordentligt en längre stund men det lyckas inte alltid. Numera är hon så gammal att hon bara orkar korta stunder, 90 år i år.
Trolda: Hmm...granne eller ej får jag fundera på...

2007-07-28 @ 00:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback