Fåfäng bloggvandring!

Nu har jag kollat runt lite bland mina länkar, min bloggrulle eller vad det nu ska kallas på proffsspråk. Och kan konstatera att nio av tio är på semester. Jag kommer till samma texter dag efter dag. Suck! Bloggägarna har helt enkelt övergivit sina bloggar och vandrat ut i solskenet (eller regnet eller vad det nu kan vara).   

Själv halvsitter jag i den upphissade sängen med laptopen i knät. Gubben svassar runt med frukost. Idag är en mellandag med hemmaarbete. Det ska bli tvätt, strykning, småreparationer och trädgårdsvård. Nu får det bli lite ordning här. Inte bara somla runt på nöjen och äventyr!

Imorgon drar vi till Åsbro - Hallsberg för att hämta Rolands nya bil. Nu är den klar. Och den gamla är såld, ska levereras samtidigt. 

Kommentarer
Postat av: Mia

Jo, visst känns det så. Men vi är några som semestrar på hemmaplan också. För mig är det tvärtom, det är NU jag tar mig tid att blogga mer regelbundet...
Mia

Postat av: Alias1

Hej, jag kommer nog att vara på den här adressen ett tag framöver; http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Jag återgår dit ett tag då bloggen och jag kommer bättre överens...;-))). Men fortsätter naturligtvis som vanligt att titta förbi här, jag tar heller inte bort min andra blogg ännu, utan kommer att känna mig för om det är som jag tror, att jag trivs bättre på min nya adress...;-))). Sommarhälsningar från Stockholmsområdet// Marie.

2007-07-15 @ 10:39:45
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Nina på Johangården

Ja, det är många bloggar som står helt stilla nu i semestertider.

2007-07-15 @ 12:50:06
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Lillan


Nu skall jag fÖrsÖka få in en kommentar så att du får veta att jag fortfarande är här.
Ja visst är det trist i bloggosfären just nu. Sverige tycks vara stängt i juli, folk borde sprida ut sina semestrar mer. Själv tog jag alltid min semester i augusti innan jag flyttade till England.
Nu ska jag fÖrsÖka få in det här men jag hyser inga stÖrre fÖrhoppningar om att det kommer att gå.

2007-07-15 @ 14:31:33
Postat av: Inga M

Mia: Va kul att någon är kvar i alla fall.
Alias: Jag ska leta upp Dig där. Jag har ju min Expressenblogg liggande kvar där. Den vilar just nu.
Nina: Men Din är i full gång ser jag! Det tackar vi för.
Lillan: Oj, va glad jag blir att Du kommenterar igen. Det var länge sedan! Du är välkommen tillbaka. Det verkar ju fungera.

2007-07-15 @ 21:17:54
Postat av: Trolda

Jaaaaaag finns ju här iallafall....=D (dock efter en övergiven tid i Danmark...) Och jag noterar att DU , Inga, bloggar som aldrig förr...=D !!! Du delar med dig av så mycket trevligt och intressant och man kan verkligen "läsa mellan raderna" att du mår gott och njuter av ledigheten! Tack för det!
Trolda - godkväll!

2007-07-15 @ 23:17:12
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Gisan

Efter att ha jobbat hela sommaren utan semester ska jag "unna" mig en laptop :-) Mig får du dras med hela sommaren. Så titta in om du känner för det. Kramar...

2007-07-16 @ 08:07:42
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Inga M

Trolda: Tack för vänliga ord. Vi är ju hemma en stor del av sommaren och passar våra fiskestugor så jag har tid att blogga. Jag är glad att Du finns kvar.
Gisan: Jag glädjer mig åt att "få dras med" Dig hela sommaren! Jag tittar in till Din blogg varje dag även om jag inte alltid kommenterar. En laptop är suverän, köp det. Snart har vi alla datorerna trådlösa i huset också, då funkar det ännu bättre. Bara att ta med och gå.

2007-07-16 @ 08:40:14
Postat av: Annela

och jag är också kvar - har ingen semester alls i år, eftersom affären jag praktiserar i inte stänger för semester.

2007-07-17 @ 00:33:41
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Inga M

Annela: Jag kommer in o hälsar på i Din blogg!

2007-07-18 @ 10:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback