Carlsbarks H D !

Carlsbarks H D !
På hemvägen från Åsbro måste vi naturligtvis som vanligt stanna på Carlbarks i Kumla så att gubben fick gotta sig i sina drömmar om en HD. Här finns massor, säger verkligen massor, av motorcyklar och affären är också återförsäljare av Harley Davidsson, motorcykeln med det där speciella ljudet. Jag kan inget om detta, jag bara lyssnar på andras kommentarer.

Innan dess åkte vi genom Kumla stad. Det är mycket nostalgi med en sådan tripp. Och jag kan inte låta bli att tänka på Håkan Nessers romaner där han ofta hämtar ortsnamn från sin uppväxtort här.

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Jag måste komma ihåg att ALDRIG ta med min man dit...;-)))....för då kommer vi heller ALDRIG därifrån...;-))))!!

Postat av: Inga M

Alltiallon: Nu fanns ingen bra cykel, men förra gången var det en som han nog tagit med om vi varit på väg hem och inte på väg till Stockholm. Det är ett risktagande varje besök!

2007-07-19 @ 22:15:48
Postat av: Blackout

Wanås slott ligger strax utanför Knislinge i norra Skåne, jag kan rekommendera ett besök. Dessutom får man ha hund med sig i parken och det gillar jag.
http://www.wanas.se/index.htm
Många av skulpturerna och installationerna är permanenta men jättespindeln Maman är utlånad, för hur länge vet jag ej.
Puh, är trött, vi har varit i Halmstad (firar 700 årsjubileum denna helgen) och seglat med ett av skeppen som deltar i Tall Ship Race. Det var blåsigt och gammal sjö kvar så jag har tillbringat eftermiddag spyendes vid relingen. Apotekets illamåendearmband och sjösjuketuggummi hjälpte inte ett dugg.

2007-07-19 @ 22:52:49
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Inga M

Blackout: Tack för beskrivning. Det får blir ett besök nästa gång vi är neröver. Stackars Dig med sjösjuka. Jag har varit drabbad ordentligt en gång i livet mellan Dover - Calais. Stod längst fram i fören och övervägde allvarligt att hoppa!

2007-07-21 @ 01:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback