JAG VILL HA BREDBAND!

Det har varit mycket nu irl så att säga och mindre blogg.

Förra helgen präglades att strömavbrott förstås.  Sedan var Roland på Jägartorpet i på jakt från fredag till lördag. Vi var på diverse kalas. På lördag kväll var vi bjudna på tacos hos Rolands systerdotter med familj o hennes svärföräldrar. Vi gillar att bli bjudna på den generationens mat, sånt som vi är för gamla att göra känns det som. Här är det mer kött och sås och potatis och så....

I söndags var vi middagstid  hos Rolands dubbelkusin på släktkalas med deras familj (döttrarna), hennes mor, svärföräldrar och Rolands mamma.  Jättegod mat igen, hemlagat porterstek och rostbiff. Sedan gör hennes mamma en speciell sorts halvmånekakor med nötter som jag kan äta. De är så läckra.  På kvällen hjälpte vi modren att byta gardiner o fylla i en del papper. Mellan varven var det strömavbrott.

Det är kanske lite speciellt här att tre generationer ofta umgås och att man har typ släktkalas.

Arbetsveckan har haft långa dagar igen för min del. Roland hugger vindfälld skog för att få bort den innan det eventuellt kommer snö och fryser på. Då är det besvärligt och ännu mer riskfyllt att ta hand om virket. Fast han har nog med Jazz till skogen så lite jaktchans finns förstås. Dessutom fanns ett åtagande denna veckan att få iväg några  tidningstexter och bilder. Det tog en kväll, speciellt som modemet kopplar upp på långsam överföring och hackar med strömavbrott då o då och batteriet tar slut..........!

JAG VILL HA BREDBAND! JAG VILL HA BREDBAND! JAG VILL HA BREDBAND! JAG VILL HA BREDBAND!

Kommentarer
Postat av: Alias1

Hahaha, du låter nästan som min bror, men han vill ha en Iphone istället..:-)). Jag försökte tala om för honom att han har en trevligt syster som fyller fyrio i år, men han bara kontrade med att då var jag alldeles för gammal för att lära mig någon Iphone ...;-))). Jojo, mycket ska man höra..:-).

Postat av: frktjatlund

Bredband borde verkligen finnas med på FN:s sammanställning av mänskliga rättigheter. Jag skulle ha svårt att undvara det.

2007-01-18 @ 21:31:10
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Alias:Oj, vad är det för nåt; Iphone? Aldrig hört talas om.

Tjatis: Det är nästan omöjligt att klara sig utan bredband idag i vardagslivet.

2007-01-20 @ 15:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback