Ingen fast telefoni i Agunnaryd!

Det är mästerligt!! Inte nog med att människorna i de värst stormdrabbade områdena i Småland förlorat sin skog. Nu mister de sina fasta telefoner också.

OCH DET UTAN SÅ MYCKET SOM EN FÖRKLARING!! Bara ett srkriftligt meddelande att de skulle ha beställt ett slags mobilabonnemang. Därefter meddelas bara att det är take it or leave it som gäller. Telefontråden är för alltid klippt!  Och det handlar ju inte om att telefonleverantören är konkursmässig precis!!!


Kommentarer
Postat av: Rutan

Man märker hur olika villkor man har när det blir oväder. Jag som bor mitt i stan har inga som helst bekymmer med el och telefon. Min syster, som bor 2 km utanför ett samhälle i en välbefolkad by, 2 mil från mig, har tillsammans med ett par grannar varit strömlösa till i går, i fem dagar. De har suttit med pannlampor vid vedspisen i köket och späntat stickor, eller vad man nu gjorde innan tv:n kom.

Trevlig helg!

Postat av: Inga M

Ja, det är ungefär det man gör. Bra pannlampor är guld värda i det läget, även många plasthinkar med vatten i och ett bra gasolkök. En vedspis vore heller inte fel men det har vi tyvärr ingen. Borde kanske vara standard ute i obygden. Än så länge har vi ström här, men det är bara en tidsfråga innan den går. Det blåser rejält och snöar lite.

2007-01-20 @ 15:23:44
Postat av: Anna

Ja man undrar verkligen hur folk är funtade. Tar sig rättigheter så...Pinsamt! Ha en fin helg. Anna

2007-01-20 @ 17:02:52
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Trolda

Det låter ju inte klokt!?! Bara kapa linjen sådär? FÅR de göra så verkligen? Hoppas du klarar dig från stormen iallafall...Det blåser rejält här också nu...Usch!

Trolda - Trevlig lördag!

2007-01-20 @ 19:00:39
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Josephine

snälla ta med lite snöbilder!
Jag njuter av att titta på dem härnere i snölösa Haag! :-)

2007-01-21 @ 13:40:32
URL: http://Http://www.talljosephine.com
Postat av: Inga M

Anna: Ja, det är fräckt utan att tala med de berörda

Trolda: vi klarade oss från nästa oväder. Det blev snö men inget hårt blåsväder.

Josephine: Det ska bli!!!

2007-01-21 @ 23:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback