SLUT PÅ FJÄSKET!

Alltså, nu får det vara slut på det här fjäskandet med min influensasjuka kropp!

Den har fått precis som den har velat: Jag har legat i sängen en hel lång vecka och gjort nada!!  

Men det hjälper inte!! Jag är fortfarande sjuk!!!  Ja, det mesta av febern har väl gett med sig och den värsta hostan också. Men hela kroppen värker fortfarande och huvudet sprängvärker hela tiden.  Ögonen är matta som på en döende! Det går ju inte att fortsätta så här.

Nu är det slut med fjäsket. Nya strategier! Intog idag redan lämpligt antal TREO och tog med mig taxen ut på en promenad i solen. Ok, då en mycket kort, men det tog väl en halvtimme i alla fall. Sedan vidtog enkel matlagning, diskundanplockning och tvättbestyr.   Allltsammans i upprätt läge.

Det gör ont överallt så det vriner men nu testar jag om det är rörelse, frisk luft  och upprätt läge som ska till för att jaga iväg de sista resterna av sjukan.  Och lite stress. Jag tror att lagom stress bidrar till att döda virus. Imorgon kommer dagen att starta med Treo kl halv sju, sedan färd till skolan och genomförande av en skoldag. Det blir väl inga pedagogiska inovationer,  men det ska bli en vanlig dag med fröken uppe på fötter.

Det kanske är glest med både barn o kollegor. Jag har fått lite underhandsrapporter om att sjukfrånvaron tagit fart rejält den här veckan. Jag var visst en av de första som stupade.


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Inte kul med efterhängsen sjuka. Här börjar vi vara sjuka nu... dotter och husse startar upp sjukaktiviteten med att ligga för ankar.

Postat av: Ninni

Ja usch och fy så många som är sjuka!!

2007-02-15 @ 10:23:18
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Anonym

Båda: Ja, influensan är rejäl och inte många slipper undan.

2007-02-15 @ 18:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback