Sjuk gubbe!

Klockan är nu kvart över 8 på morgonen och gubben gick bara upp snörvlande ur sängen, tog en mugg honungsvatten och gick o lade sig igen. Han gick inte ut och jagade. Inget tal om jakt ens. Då är han sjuk. 

Kvällens firande av 50 åring i Deje blir inget av med, tyvärr. Detta hade vi sett fram emot länge, men det är bara att bita i det sura äpplet. Vi får väl ta en tur ut till Egenäs när T o A-M är där istället och hurra.

Jag är i alla fall feberfri idag men det vågar jag knappt uttala ens för mig själv. Varje gång jag jublat över detta så har febern kommit tillbaka.

Stora delar av smaksinnet verkar vara tillfälligtvis förlorat, men jag kan fortfarande minnas goda smaker. Så jag roar mig nu i sjukdomstid med att bläddra i min egen blogg i kategorin mat. Stannar upp vid varje läcker måltid som finns beskriven där  och tänk att det går att minnas exakt hur renfilén smakade på Olssons brygga i somras och den goda fisken på Den gamle och havet!!

Kommentarer
Postat av: Blackout

Ingen jakt! Då förstår jag att han är sjuk.
Ni får ha en säng-och sopphelg i stället.
Ta hand om er :-)

Postat av: frktjatlund

Nu är det jag som sitter med rinnande ögon och näsa. Dock ingen feber. Jag har googlat på "virusskydd" utan större framgång.

2007-02-24 @ 12:10:36
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Blackout: Tack, Du förstår vad jag menar,

Tjatis: Ok, då finns inga förhoppningar där heller.

2007-02-24 @ 15:27:27
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback