Oskar

Oskar

Strävhårstaxen Oskar har varit en trogen sympatisör under sjuka och krassliga dagar.  Anna; så här söta blir de till slut. Alltså helt oemotståndliga. Fast Oskar är väl lite lurvigare i huvudet än vad man önskar kanske. På kroppen i övrigt är han inte sån.  Jag gillar honom högt och rent hur han än ser ut.

Kommentarer
Postat av: Anna

Å jag bara smälter!! Han är verkligen en tjusig ung man. Jo, men jag gillar när de är så där lurviga. I morgon ska vi åka och hälsa på valpen igen, då ska barnen med. Stället han finns på är i närheten av Askersund. Fortfarande har vi inte kommit på ngt namn...jättesvårt ju! Sonen säger att det är svårt att veta innan man sett honom och det kan han ju ha rätt i. Men, jag gillar Hugo, Max bl..a . Ha det så gott o tack för att du bjöd på Oskar. Anna

Postat av: Inga M

Jag har ju bott inte så långt därifrån men så värst många taxuppfödare där känner jag inte till. Ta gärna fler bilder och lägg ut på bloggen.

2007-02-18 @ 23:17:21
Postat av: cleo

Ja, det är klart Du gör, han är ju en riktig goding! Såååå, söt! Puss till Oscar från min Venus. (jisses så barnslig man blir med sina hundar, eller hur? ) ;-)

2007-02-22 @ 16:34:27
URL: http://cleopethra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback