Hemma sjuk idag!

Temperaturen har legat på 40 grader större delen av dagen. Försöker stå ut så länge som möjligt eftersom jag tror att virus bekämpas bäst vid hög kroppstemeperatur. Jag gick alltså inte till jobbet idag, Jag var för sjuk. Vid så hög feber känner man att själsförmögenheterna är på väg att flippa ut; apatin breder ut sig, benen bär inte riktigt. Men nu har jag medicinerat ner febern lite och kan både tänka och skriva en stund, en liten stund.


Kommentarer
Postat av: cleo

Usch och fy! Krya på Dig.

Postat av: Gisan

Tack så mycket för dina ord om "Maskeraden"! Ser fram emot att läsa ditt bidrag :-)

2007-02-22 @ 17:32:40
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Trolda

Nämen Inga!!! Inte IGEN!?! Det låter som högst osannolik otur..Stackars dig! själv tog det egentligen ända tills NU innan jag kände mig "som vanligt" igen...Åh, jag lider med dig! bädda ner dig, be "Gubben" värma dig lite extra och KRYA PÅ DIG!!!

Trolda - krya-på-dig-kram!

2007-02-22 @ 19:08:13
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: mildamakter

Men käre nån - det låter ju okul...krya på dig!

2007-02-22 @ 19:41:52
URL: http://mildamakter.blogspot.com/
Postat av: Ninni

Men oj, oj va hög feber du måste må pyton!
Gå till jobbet är du galen, du är så god och stannar i sängen tills du blir frisk igen!

/Kram

2007-02-22 @ 19:51:50
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Annaa M

Se till att ha varma strumpor bara så att du får spridning på hettan i kroppen! Iskalla fötter och hett huvud är tungt för kroppen att bära. Fortfarande frågar Äldsta efter sjukstrumpor när hon har feber, det är riktigt tjocka stickade strumpor med höga skaft! Vill man slå på stort kan man packa in fötter och vader med grötomslag. Sänker temperaturen och huvudet med minst en grad och höjer den i fötterna.

2007-02-22 @ 21:00:44
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Cleo, Trolda, Ninni, Milda Makter: Ja, jag lovar att ligga alldeles stilla och bli bra nu. Vi har ju sportlov så jag kan vara nationalekonomisk och ligga i sjuksängen.

Gisan: Jag kan få problem med skrivarcirkeln eftersom jag inte tar mig in på Annelas blogg. Jag schabblade med ggoglelösenordet och vågar inte göra något radikalt för att rätta till det. Ni andra får hjälpa mig och hålla ögonen öppna när det är dags för min insats.

Annaa: Aha, det kan ha varit grunden till den grymma huvudvärken när febern störtade uppåt. Fötterna var verkligen iskalla och huvudet brann. Sockor får det bli och / eller varma fotbad.

2007-02-22 @ 22:07:56
Postat av: Anonym

Stackars dig krya pådig. /pimpim

2007-02-23 @ 17:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback