DOGGYBAG

Alltså gubben fick gå på fest utan mig till I-L och G i Bäcken. Jag är fortfarande alldeles för sjuk och svag för att orka med något sådant.

Men sen kommer han hem med doggybag, alltså mat till mig. Det var fläskfilé, råstekt potatis, helstekta små kantareller och en god sallad till. Och icke minst en rejäl bit Greve Spence som jag kan äta.

Nu har jag alltså ätit. Ja hela portionen gick inte ner men en tredjedel i alla fall och det smakade gott. Och gubben gjorde mig sällskap med en kopp expresso och en konjak till sin tårta.

Det är väl ungefär så mysigt man kan ha det i mitt tillstånd.  Riktigt lyxigt! Stort tack till Er som lagat maten, jag förstår att Ni varit flera med gäster och barn inblandade.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Krya på dig!
Din virusbekämpningsteori låter vansklig. Får jag djärvt föreslå vila även under ett par feberfria dagar, allt för att låta kroppen läka. Fundera på det, barn kryllar av onyttiga mikroorganismer :-)

Postat av: Annaa M

Kände du smak på det där? I så fall är du väl på bättringsvägen trots allt.

2007-02-24 @ 01:52:12
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Blackout: Nja, jag tror inte att det endast min teori att virus bekämpas bäst i hög kroppstemperatur, jag tror att det till o med finns forskning på det (vad nu det säger?!)Men Du har säkert rätt i Ditt djärva förslag med viloläge och det får det bli nu under sportlovet.

Annaa: Ja hoppas det!

2007-02-24 @ 07:26:24
Postat av: Blackout

Du har rätt, det finns forskning på det. Febern får ha sin gång och sedan bygger kroppen, om den överlevt, i lugn och ro upp immunförsvaret. Om vi följer den linjen hade livet haft sin gång och medelåldern varit runt 45-50.
Nu blir vi äldre tack vare moderna mediciner, livet börjar ju efter 50 så vem har tid, lust och råd att ligga i sängen. Inte jag i alla fall.
Leve paracetamolet och acetylsalisylsyran :-)

2007-02-24 @ 11:10:24
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Inga M

Blackout: Ha ha, Du har en point där!!

2007-02-24 @ 15:29:05
Postat av: Annaa M

Bra att Blackout sa det där, jag har haft det på tungan några dagar men nöjt mig med att i alla fall föreslå fotkuren som ju hjälper något.

2007-02-24 @ 17:05:38
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Annaa: Jag är noga med att hålla fötterna varma nu och har inte haft den där hemska huvudvärken sedan dess. Jag simmar lugnt igen, dricker vatten och ska se på Melodifestivalen. Rätt låt kommer att vinna.

2007-02-24 @ 18:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback