Auwa - Canal Dmax

Auwa - Canal Dmax

Tyska Canal D Max  programledare för Fish´n Fun visar upp en på isfiske nyfångad gädda här nere vid sjön hos oss, Östra Silen. Auwa heter egentligen August Walter men det var för krångligt att säga när han gick i skolan så det blev Auwa istället. Tidigare har han jobbat med olika saker, bl.a varit dj, men nu är han programledare för ett av Canal Dmax program om fiske som sänds varje lördag morgon klockan 7. Han har alltså varit här hos oss den här veckan och spelat in materiel till ett program i serien.

Auwa ser ut som en indian med brunt grovt skinn, det långa håret och färgglatt pannband. Han är en mycket trevlig person med ett stort lugn och en stillsam humor.  Han vill komma tillbaka i sommar för att bo i en av våra fiskestugor och fiska här privat. 

Igår fredag åkte filmteamet vidare till Norge för att filma till ett program där om havsfiske.  Därefter åker man direkt ner till Egypten. Förra veckan var teamet i Afrika och filmade.  Vilket liv?  Är det ett liv?

Auwa kommer att behöva lite lugn semester  här i Tjärnshaget med bara  ett metspö. Han är välkommen!

Kommentarer
Postat av: pimpim11

Ja han ser ut som en indian om det är rätt kille jag tänker på.
Jag mår utmärkt idag om så lite vin gjode susen på mitt humör. /pimpim

Postat av: Inga M

Jag vet inte om det är rätt kille Du tänker på. Jag är osäker på om man kan se canal Dmax här i Sverige. Det är en av Discoverys Europakanaler och jag tror den ligger på Astrasatelliten precis som ARTE-kanalen som var här och filmade vår lanthandel.

Skönt att vinet gjorde verkan! Jag antar att det var lagom mycket eftersom huvudet är fräscht idag.
Ha en fortsatt bra dag!

2007-02-03 @ 10:33:44
Postat av: Anna

Hej där. Å nu blir jag ju sugen på att fiska. Fiske tillhör mitt största sommarnöje, men har för all del pimplat en del på is oxå. Läste att ni ätit vildsvin. Här har vi ett hundratal vildsvin i markerna, tycker jag inte om...är skraj för dem när jag går i skogen. Många här i byn matar dem regelbundet, är väl därför de trivs så bra...Anna

2007-02-03 @ 21:40:45
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Anna: Just nu har vi jättefina isar att åka spark på och pimpla. Det var milt en dag och sedan frös det till. Du får komma hit och prova.

Jaha, det känns obehagligt att ha vildsvin i markerna? Har Ni varg också så att vildsvinen fungerar som vargföda? I de baltiska staterna och Polen så är vildsvin vargarnas huvudföda om jag minns rätt. Här är det ju älg, framför allt älgkalv.

2007-02-03 @ 22:14:45
Postat av: Anna

Hej Inga. Jo, man har nog konstaterat att vargarna här äter mycket vildsvin. Finns oxå de som menar att de sett vildsvin som ätit på ett dött rådjur. Ja, att komma och pimpla låter verkligen roligt, kanske att jag kan göra det nån gång. Anna

2007-02-04 @ 10:19:58
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Anna: Jo, vildsvin är allätare så de äter säkert det också. Du är välkommen!

2007-02-06 @ 18:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback