REFRESHMENTS i Karlstad CCC- suveränt!

image1443
Vi var på Refreshments julkonsert i Karlstad i kväll, onsdag. Helt suveränt 50-talsrockgung!! Vi är begeistrade förstås. Förra året var vi också på deras konsert. Den konserten var bra och den här var ännu bättre. I år hade vi sällskap av några andra rockentusiaster härifrån; P-O med hustru A och son D, samt hans bror K-E med son E. Barnen här är bara 9 år men väldigt förtjusta i den här musiken. 

På scen fanns  också Linda Gail Lewis, lillasyster till legendariske Jerry Lee Lewis. Hon berättade att hennes bror var mycket generös mot sin familj. När han gjort "Whole lotta shakin goin on" så köpte han ett fint hus till föräldrarna och hemmaboende syskon samt en Cadillac. Linda Gail spelade låten tillsammans med Refreshments och en suverän gitarrist som jag glömt namnet på. Han drog gitarrsolon så att publiken bara  studsade av fröjd.

Enda stolpskottet var Linda Gs dotter som stod på scenen och fjompade sig som en klassisk fjortis. Hon fyllde ingen funktion där alls, kunde inte sjunga och inte agera.

image1444
Med på konserten fanns också Malte från Årjäng och hans fru. De känner Linda Gail Lewis. De har besökt henne i hennes hem och hon har varit hos dem. Våra vänner har också träffat Linda Gail vid något festligt tillfälle och kunde meddela att hennes festdryck är champagne. Malte och fru satt på första bänk idag och överlämnade också en blombukett som tack för en fin konsert. Efter konserten ordnade de så att gossarna vi hade med oss, D och E fick varsin autograf av Linda.

Tänkte på att vi debatterat här på bloggen huruvida man får gå ut under pågående konsert. Så skedde i kväll. En lite grupp män gick ut och sedan direkt en liten grupp till. Det såg knepigt ut och jag började ilskna till. Men sedan kom männen tillbaka och andra män gjorde likadant. Då slog det mig att detta handlade inte om protest utan om prostata.

Publiken var ju väl mogen i ålder, vi hörde defintivt  till de yngre, det var idel vita huvuden framför oss. Springet ut och in kunde alltså mycket väl förklaras med att männen, bottnat med några bärs och sedan blev det ofrånkomligen spring. Får väl vara ursäktat även om det ser illa ut.

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Det första mina blåkänsliga ögon såg var de blå granarna... sedan var det klippt :)

Postat av: Inga M

Nina: Ja, det var flott!

2007-12-13 @ 20:48:47
Postat av: Alltiallon

Oj, vad mycket ni har på gång hela tiden...jag får väl också börja se fram emot ett LIV efter studierna för nu hinns inte sådant med...;-)))...jag får "leva" en stund genom det andra bloggar om....Så med andra ord får jag tacka för "upplevelsen"...;-))))).

2007-12-13 @ 21:01:03
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Helena

Det var väldigt vad ni roat er det sista! Håller med er om att granarna var fräcka :)

2007-12-13 @ 22:24:12
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Inga M

Alltiallon: Just nu har vi haft mycket rajraj ja! Din tid kommer, vänta bara!

Helen: Det rullar på!

2007-12-13 @ 22:59:20
Postat av: Nynna

*ASG* ja, det är åldern.... fast nu för tiden finns visst medicin mot "trängningar"....
Refreshments är förövrigt hur bra som helst. Kul!

2007-12-13 @ 23:11:41
URL: http://nynnas.blogg.se
Postat av: Inga M

Nynna: Jag läste just i Aftonbladet att de kanske kommer med på Melodifestivalen. Vore kul i så fall med lite av den musiktypen.

2007-12-16 @ 09:14:10
Postat av: Annaa M

Det förekommer att herrar i alla åldrar inte kan sitta stilla en hel konsert de betalt rejäla pengar för, de måste ut och ta en öl emellanåt.

2007-12-17 @ 17:02:56
Postat av: Inga M

Annaa: Aha, det är så att säga både "inkomster" och "utgifter" som orsakar springet :-))

2007-12-17 @ 19:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback