Kanonroligt födelsedagsfirande på hotell Norlandia Årjäng!

Vi firade alltså LA-sonens 30 årsdag idag fredagen den 28:e december på hotell Norlandia i Årjäng . Fast ha fyllde egentligen i april men då var han inte hemma. Han bjöd familj och släkt på mat och vi bjöd på bowling ungefär. Det var kanonroligt med den här kombinationen och alla hade en helkväll, gammal som ung. Vi var 21 personer i åldrarna från 7-8 år till över 80. Alla spelade inte men det var roligt och spännande ändå. Vi firade alltså även den andre sonen lite eftersom han verkligen fyllde idag men inget jämnt. Jag lägger ut bilder och mer om evenemanget i morgon när resten av familjen går ut och jagar rådjur. (Plötsligt ville båda sönerna och en flickvän gå med Roland ut i morgon bitti och jaga. Men vi får se hur många som verkligen kommer iväg!)  Då får jag vara i fred hemma med en god bok och bloggen.

Här kommer bilderna, utlagda dagen efter:
image1489
Så här fint var det dukat åt oss. Vi åt baconinlindad fläskfilé och äppelkaka med vanlijsås till efterrrätt. Det var väl tilltagna portioner och jag tror alla blev ordentligt mätta.

image1490
Sen blev det bowling förstås, bredvid matsalen. Det var tänkt till en timme, så där framåt halv tio men det var så roligt så alla ville hålla på en timme till. Vi hade  tre banor och spelade 6 personer på varje tror jag. Kul avkoppling när hela familjen kan vara med. Det handlar mer om koncentration än om styrka. Rolands syster G-B hittade en fenomenal skruv som tog hem flera strikar och en hel del poäng. Sammanlagd vinnare blev Stockholmssonen förstås, han vinner ofta tävlingar bara för att han hatar att förlora. Bowling är nytt för oss i Årjäng i och med att hotellet byggdes. Men många har åkt till Säffle eller Karlstad förut. Det ligger mycket tävling i de kylenska generna så det här var en höjdare både för stort och smått.

image1491
När man bowlar måste man ha speciella skor och kostymbyxor är ju mest i vägen.
Väl hemkomna avjnöt vi ett par timmars Led Zeppelinkonsert. Deras musik är ju väldigt speciell och det var ju en nostalgitripp att se klippen från gamla liveframträdanden. De lär ju vara på gång med en reunion. Det kan inte låta så här bra. Vi måste ju bara sitta upp tills Stairways to heaven var avklarad.

Kommentarer
Postat av: Josephine i Haag

Kul! :-)

jag har faktiskt aldrig bowlat... ah, återigen en svensk klassiker - av ngn anledning äter de vaniljsås till äppelkakorna här. (??)

Postat av: Inga M

Josephine: Bowling är riktigt roligt även om jag stod över den här gången och enbart fotade. Det var så många ändå och roligt att kolla på allas resultat.

2007-12-29 @ 16:33:06
Postat av: Josephine i Haag

InTe vaniljsas menade jag forstas! ingen vaniljsas...
daremot sockrad sprutgradde...
:-/

2007-12-31 @ 10:19:47
URL: http://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback