Julkortsdraperi 2007

image1472
Förr hamnade julkorten i en liten hög någonstans, vilket var trist för många var roliga att se och riktiga konstverk.  Numera hänger vi upp dem med klänypor  på breda  röda sidenband i ett julkortsdraperi.  I år blev det tre rader, ungefär som förr.  Vi hann inte med att planera  årets julkort. Därför fick det bli vanliga pappersjulkort och en annan variant med mail.

Kommentarer
Postat av: Lotten

Så läckert! Och praktiskt... Jag har idéer varje år men korten hamnar i en röra på bokhyllan ändå...

God Jul önskar jag dig!

Postat av: Helena

Ja en del är verkligen mycket kreativ. Vi skickade "döda" julkort i år. Det är enligt en kamrat sådana som är köpta med en enkel julhälsning på. Men det är ju bättre än inga kort alls tycker jag. God Jul!

2007-12-23 @ 14:47:09
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Förr brukade jag klistra upp alla mina julkort på kyl och frys så det nästan såg ut som ett lapptäcke. Däremot vart det fula tejpfläckar kvar som jag fick engagera mig hårt i att få bort utan att repa varken kyl eller frys. Jag slutade till slut med att teja upp dem. Din ide, var mycket bra (inga tejpfläckar så långt ögat når..;-)). Jag tror jag ska ta och kopiera dig nästa år..;-D.

2007-12-23 @ 16:10:58
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Lotten: Det här är roligt och enkelt att göra.

Helena: Vi skickade alltså också "döda" julkort till de som inte har email. Det fick bli så eftesom vi inte hann vara kreativa i år.

Alltiallon: Det här funkar bra. Jag köpte till och med förra året några speciella clips att fästa dem med i prydliga rader. De clipsen fanns på designshopen i Kulturhuset i Stockholm, men i år hittade jag dem inte förstås så det fick bli röda band och klänypor igen och det går också bra. Jag använder såna där breda röda Luciaband. Du får testa!

2007-12-29 @ 16:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback