JULDAGEN O ANNANDAGEN 2007

image1483
Juldagen for gossarna iväg på juldagsdisco på det nya hotellet i Årjäng. De drog iväg i regnet och blåsten. Eftersom de börjar bli lite för gamla att hämtas av far och mor efter en festkväll så tog de in på hotellet också och hyrde ett rum över natten. Det var massor av folk på discot och de träffade  många gamla vänner och släktingar. Det är ett slags hemvändardisco, en jultradition här. 

image1484
Det här har varit en vanlig syn annars under julhelgen: LA-son läser bok (han tänker klämma Igguldens Kejsarserie nu när han är hemma) och Stockholmssonen tittar på TV, filmkanaler och utländska nyhetsprogram.  Och Roland håller kontakten med omvärlden, lite jobb förstås också.  Jag har ju dragits med en envis halsinfektion och inte heller gjort många knop.

image1485
En dag klämde jag den här: Dan Browns "Gåtornas palats". Det är alltså författaren till "Da Vincikoden". Den här boken är också grymt spännande och svår att lägga bort. Kapitlen hakar i varandra och man vet inte förrän alldeles på slutet vem som egentligen är ond, fast man borde ha begripit det för länge sedan. Himla roligt att få läsa länge och sammanhängande är det i alla fall.  Enda nackdelen syns på bilden här under:

image1486
Jag har svårt att göra mig av med böcker och nu ser bokhyllan ut så här igen då. Fast det aldrig mer skulle ske. Det ser så slarvigt ut.

Kommentarer
Postat av: Josephine i Haag

Http://www.bookcrossing.com

Spännande sätt att sätta sina böcker ut i världen! lämna i bussen eller på tåget eller på en restaurang (helst osedd förstås) eller bara en vän som lämnar den vidare till en vän som lämnar vidare till - osv.

och du får plats för nya böcker
;-)

Postat av: Inga M

Josephine: Ja, så borde jag naturligtvis göra. Det är en bra idé och jag ska försöka börja med det. Men jag har svårt att göra mig av med böcker. Jag tycker om dem och vill ha dem kvar, titta på dem, tänka på läsupplevelsen, eventuellt läsa om dem.

Men jag borde börja träna på att lägga ut några böcker som jag inte är så fäst vid. Ska försöka i alla fall.

2007-12-29 @ 16:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback