Äventyr i Stockholm!

image1438
Eftersom det var dåligt med taxibilar i lördags när jag var i Stockholm så blev det mer promenerande än vanligt. Alltså också möjlighet att ta del av stadslivet. Det här är ju lite märkligt. Man åker skridskor mitt inne i stan, i Kungsträdgården heter det väl om jag minns rätt.

image1439
Indianer fanns det både här och där. Här är de utanför Åhlens och de sjunger något som i alla fall ska likna traditionellla sånger och utför danser och det är rökelse och hela köret. Jag fattar inte riktigt vad de gör mitt inne i Stockholm i Sverige. Samlar pengar? Skapar opinion för sin sak där hemma? Bara delar med sig?  Det var i alla fall snyggt och lät bra.

image1440
Åhléns julskyltning är fräck tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Cissi

De där indianderna såg och hörde vi också. Det lustiga var att när vi började höra deras musik på långt håll säger mannen: "Du, det låter som de där indianerna som står utanför Gekås i Ullared och spelar. Är det samma tror du?"
Och jag vet inte men det såg nästan ut så. Deras musik är ganska mysig tycker jag men skulle inte kunna höra på dem någon längre tid. Tänk att jobba i en butik och ha deras musik utanför dörren i fyra veckor...

Postat av: Inga M

Cissi: Vi kanske är invaderade av indianer fast vi inte fattat det! Trevligt men förstår inte varför. Håller med Dig, jag skulle nog inte stå ut en dag med det. Men ¨å andra sidan skulle jag bryta ihop över den musik som spelas inne i varuhusen också!

2007-12-13 @ 23:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback