Amaranten bygger om och till!

image1433
Det här är vårt stammishotell i Stockholm: Amaranten på Kungsholmen. Det ligger rätt nära Stockholmssonens bostad och är ett trevligt hotell att bo på. Personalen är trevlig och tillmötesgående och här finns god mat och bra service. Det är inte så bullrigt heller om man ber att få ett rum högt upp och mot gården. Gubben gillar hotellet också därför att det finns en jaktbutik i gatuplanet; Hunt. Vi var där och kollade lite på begagnade vapen, men det fanns inget lämpligt.  Vi tittade på de vapen som skulle säljas på auktion måndagen efter helgen.

Nu byggs hotellet delvis om. Den översta våningnen ska byggas om och man bygger dessutom på en våning till. Jag förstår att man måste utöka kapaciteten eftersom man måste boka rum minst en vecka i förväg för att f¨å något.

image1434
Inne på gården såg det ut så här. Alltså rastkojer staplade på varandra. Gubben tittade ut och var lite glad att han inte jobbade här.  Men vi var inte störda alls av arbetet och det var inget väsen alls förrän fram på dagen tror jag, fast man jobbade på lördagen.

image1435
Det här var också utsikten mot innergården. Byggjobbare får helt klart inte vara höjdrädda när de klänger omkring på ställningarna här.

image1436
Vi bokade alltså lite för sent den här gången och fick ta ett lite dyrare alternativ; juniorsvit. Det var alltså dubbelt så stort som ett vanligt hotellrum, med en vardagsrumsdel och två toaletter och en jättesäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback