Tack för senast T och A-M i Egenäs!

Tack för senast T och A-M i Egenäs!
Här knallar vi ner till T och A-Ms vackert belägna fritidshus i Egenäs. Det är alltså strandtomt och hur idylliskt som helst. Vi var här i kväll på ett försenat 50 årskalas tillsammans med ytterligare två par. Vi kunde inte komma på det vanliga kalaset hemma i Deje för vi var sjuka bägge två. Jag var sjuk i god tid före och Roland insjuknade precis den dagen. Vi låg i influensa och grämde oss över att inte kunna gå. Nu passade det in i alla fall och vi fick suveränt god mat. En ungsrätt som vi brukar göra här med köttbitar, banan, purjolök, paprika och grädde.
Det var dessutom en trevlig kväll med mycket berättande och glada skratt.

image1003
T. öppnar presenten som var en  fototavla av vännerna på Harhalsen. Det satt hårt åt men vi måste bryta upp tidigt för att åka hem och ta hand om hundarna som vi passar över helgen. Nu tackar jag för senast på bloggen eftersom jag vet att Ni läser den när Ni kommer hem! Stort tack för en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Lena

vackra vyer...

Postat av: Inga M

Det är verkligen otroligt fint här! Utsikten är mot Östra Silens storsjö, mittendelen.

2007-08-12 @ 08:02:40
Postat av: Anne-Marie och Thomas

Nu har vi kommit hem till Deje igen. Vilken trevlig kväll det blev i lördags. Synd att plikten kallade hem Er, men vi får göra om det någon gång. De andra gästerna knallade hem vid midnatt, när det var ett hejdundrande åskväder på Dalslandsidan, "fyrverkeriet" lyste upp stora delar av sjön. Ha nu en bra arbetsvecka och hoppas att abborrfilèerna kommer att smaka bra.

2007-08-13 @ 09:07:13
Postat av: Inga M

Det måste ha varit ett skådespel att se åskvädret ut över sjön i mörkret! Roland blev jätteglad över abborrfiléerna som väntade här hemma. Tack för dem! Färdiga att bara panera och steka var ju lyxigt! Han mumsade i sig till frukost idag och har lite kvar till i kväll. Ha det gott Ni också, vi hörs och syns!

2007-08-13 @ 18:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback