Snoa kom nu!!!

Snoa kom nu!!!
Nu kom lilla Snoa!! Hon är tremånadersvalpen som vi ska passa under helgen. Snoa är halvsyster till vår Jazz och vi har liksom hundarna ihop, fast de är på var sitt ställe för det mesta. Snoa är verkligen ett charmtroll och är genast trygg. Hon lägger sig på medhavd filt med välbekanta dofter och börjar gnavla lite på ett tuggben. Pälsen hennes är silkemjuk och välklappad. Hon är dessutom en jättesnygg hund och jag är inte ett dugg partisk om nu någon trodde det!!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Söt är bara förnamnet på henne!

Postat av: Anki

Så gjorde vi med kattungen också. Han fick med sig en "snuttetrasa" från hemmet där han bott i 12 dygn. Var han varit innan är det ingen som vet.
Många gånger när du skriver om jakt och trav, funderar jag på om du eller din man känner till någon Lennart Nilsson från Norra Råda. Han är död sedan 5-6 år, men han var mycket aktiv inom jakt och travsport. Hans fru, May, är min kusin. Hon är född -36. Bara en undran, så där.

2007-08-11 @ 13:07:03
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Inga M

Nina: Hon är lika snäll som hon ser ut!
Anki: Det brukar vi göra med valpar också, klippa sönder det de legat på hos mamman och skicka med en bit så att lukten kommer med och finns där de första nätterna. Namnet Lennart Nilsson ringer ingen klocka direkt hos någon av oss. Visserligen känner vi mycket jaktfolk i Värmland men inte så många så pass långt bort. Vi bor i södra Värmland o Norra Råda blir rätt långt norrut. Jag brukar också kolla såna där kända kopplingar till folk. Ungarna säger att jag sysslar med name-dropping. Det gör alla så här på landsbygden.

2007-08-11 @ 22:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback