Små damer på besök....

Små damer på besök....
Vår sommargrannfamilj bjöd vi in på en liten fika på altanen. De har tre små ljuvliga damer. T. till höger är minst, 2år och K. till vänster som är 4 år och F. som också är 4 år. De är alltså tvillningar. De här barnen blir 4-männingar till våra barn om jag nu räknat rätt i släktleden och det är den familjen som stod för den goda maten på kalaset på Tjolitta som vi var på för ett tag sedan. Normalt sett bor man i Nacka och har en cateringfirma. De små damerna gillar alltså hundar också och ville gärna kramas lite med Oskar. Jag har en låda med diverse leksaker i som en sån där akutväska. Den tog vi fram förstås. Det är våra barns gamla leksaker sedan 70-talet!

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Visst är det en förtjusande ålder...4 år, Mini fyller ju det om ett par månader och jag tycker den åldern är hur charmig som helst. De är både riktigt små, samtidigt som man kan se en liten vuxen i dem...:-))).

Postat av: Inga M

Alltiallon: Absolut charmig! De pendlar mellan att leka som sin lillasyster och att sitta med vid bordet och konversera! De är verkligen söta! Roligt att det finns så mycket barn ´runt oss nu.

2007-08-07 @ 08:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback