Shoppingtur till Karlstad! ONLY-jeans funna!

Det är verkligen inte ofta det blir gedigna shoppingturer så här. Men nu måste det bli. Akut var inköpet av mist ett par jeans. Det skulle vara av märket Only, för jag har ett par förut som jag gillar. Och utan stretch. Lite vida i benen. Säkert helt omodernt men skönt.

Lustigt nog fann jag strechfria Only direkt på lilla Klädcenter i Åmål (började där för säkerhets skull) De var helt strechfria och jag pratade med tjejen som jobbar där. Hon ville inte heller ha stretchjeans och hade också problem att hitta byxor. Vi var överens om att de jeans vi köpt före strechen tog över hela marknaden nu var så utslitna att det var akut med nyinköp. Jag köpte med mig ett par där.

Sen fortsatte jag till Karlstad i sann förvissning om att där finns säkert massor nu när lilla Åmål hade. Men icke!!
Ni som kommenterar har helt rätt. Det fanns Onlyjeans på Vero Moda, men alla hade stretch. Sedan gick jag igenom alla, säger alla, butiker i centrum och ute på Bergvik köpcenter. Men inget.

Så imorgon när vi åker till Bofab jaktmässa i Grums på dagen så tar vi en avstickare till Åmål så jag får köpa ett par likadana jeans till innan de tar slut. Vi stretchhatare ligger säkert alla i startgroparna och tömmer hyllorna nu.

Men jag fick ett och annat smått och gott; en fin rutig skjorta som precis var uppackad, en vanlig telefon till sovrummet och en laddning av min dietmat förstås. Åkte iväg på förmiddagen och kom hem vid 8 tiden nu ikväll. Det var verkligen en heldag och fötterna är möra kan jag säga!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Stretchjeans är en utrotningshotad art nu för tiden, det är svårt att hitta.. När man väl hittar är det bäst att handla! Trevlig blogg du har! :o)

Postat av: Cissi

Ett förtydligande vore på sin plats eftersom min dator fick sig ett spel igår. Alla ord kom inte med. Mitt inlägg skulle ju vara ICKE stretchjeans. Fel kan det bli ibland, ursäkta.
:o)

2007-08-09 @ 07:30:28
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Jag hoppas på att jag ska få en heldag med XL imorgon, det var länge sedan bara han och jag gjorde något sådant tillsammans. Jag tänkte att vi skulle passa på att få oss något gott till livs också! Vi får se...hur som helst så lät det som om ni hade en skön dag, trots att Tor envisas med att besöka alla och en var i år...:-)).

2007-08-09 @ 08:15:01
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Cissi: Jag förstod att det var så Du menade. Jag ska nog åka till Åmål o köpa ett par till idag.
Alltiallon: Låter kul för Er! De där vuxendagarna på egen hand är guld värda. Ha det gott!

2007-08-09 @ 09:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback