Oskar tax är söt!

Oskar  tax är söt!
Det är nästan omöjligt att fånga honom på bild framifrån. Han hatar det och det är nästan hopplöst att hinna med digitalkameran som har lite fördröjning.  Han är söt i alla fall. Först var vi hos svärmor med lite svamp, sedan gick vi en långpromenad  medan gubben var på ett mastodontmöte i byggnadsnämnden.  Det byggs mycket i kommunen och sedan man slog samman den med miljö och hälsa så blir det långa sittningar. Efter att ha fått i den hemvändande mannen lite mat, så for vi på älgsafari. Vi såg inte en enda men tittade in hos U och H på Önnebyn och landade en stund hos A och U i Hol.

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Mina tjejer (tikarna..;-)) är SÅ nyfikna att när jag kommer med kameran så bara MÅSTE de titta efter vad jag har för mig. På så sätt är det lätt att få fina bilder på dem...;-))

Postat av: Inga M

Alltiallon: Jag undrar ibland om Óskar tror att vi siktar på honom, som med ett gevär. Han upplever det verkligen obehagligt

2007-08-25 @ 00:04:06
Postat av: gagga

När du o Roland hade rest härifrån kom jag på att ni inte hade fått träffa lilla taxfröken Freja. Hon låg o sov nånstans o missade er totalt. Hon liknar faktiskt sötnosen på bilden :)

2007-08-29 @ 17:34:33
URL: http://gaggas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback