Musikdagar i Årjäng!

Det är "Allsköns musik" i Årjäng tre dagar framåt. Vi väljer att försöka gå på några av evenemangen: Silbodals kyrka i kväll fredag kl 19.00 med Björn Sandborgh länsrådet, trubaduren från Östmark och Kristina Hammarström operasångerska från Svensbyn.  Kristina kommer alltså här från Sillerud och jag har för väldigt länge sedan haft henne som elev. Jag minns inte att hon sjöng då, men det kanske kom senare. Nu jobbar hon i alla fall på något operahus i Tyskland och är gift med en man som också sjunger mycket vackert och har även ett sjungande barn.

Dessutom finns även Emil Jonasson med. Emil hör också till dem jag träffat i skolan när han var liten. Han spelar fiol fantastiskt bra och det ska bli roligt att höra igen.

Imorgon lördag blir det eventuellt att vi går på Lars Hagström i Silleruds kyrka kl 12.00. Jag vet inte vem han är eller vad han gör för musikaliskt men det är ju nära.

På söndag väljer vi nog musikkafé i Missionskyrkan med Urbandet, Hanne Hermansson och Eric Jonehög m.fl.

(På lördag kväll är vi bjudna på ett försenat 50 årskalas ut till Egenäs hos T och A-M. Vi var ju sjuka bägge två när det riktiga kalaset var i februari så nu kommer vi som eftersläntrare och ska dessutom få se det nyrenoverade sommarhuset)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback