Läs Kerstin Berminges kommentar!

Någon som heter Kerstin Berminge  har kommenterat en kommentar i mitt blogginlägg medan om Uppsala universitet. Det är intressant läsning och rekommenderas, liksom det hon skriver i samma ämne på sin egen blogg! Det är alltid roligt att vända på stenar.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Tack för din kommentar i min blogg! Jag hoppas att du kommer tillbaka till min blogg, där är du så välkommen! Känns som en blandning av allt det där du nämnde faktiskt ;) Ha en fin dag!

Postat av: Kerstin

Tack Inga för ditt öppna förhållningssätt i den här frågan :-). Önskar fler kunde visa samma mod.
Jag har dessutom besvarat din kommentar på min blogg nu.

2007-08-26 @ 14:02:37
URL: http://www.alba.nu/motvallsbloggen/
Postat av: Tina

Hej!
Fin blogg du har! Tack för god läsning!
Hälsningar Tina

2007-08-26 @ 22:17:15
URL: http://tinaahlin.webblogg.se
Postat av: Inga M

Michelle: Jag kikar in emellanåt! Vi syns!
Kerstin: Jag har varit inne på Din blogg och kollat och fortsatt meningsutbytet lite. Och läste en del annat intressant också får jag väl tillstå.
Tina: Tack för det! Jag har läst en del hos Dig om bloggande och kommenterat.

2007-08-26 @ 23:47:33
Postat av: Lena

Håller med dig Inga, att vända på stenar är en upptäcktsresa i sig!

2007-08-27 @ 00:55:18
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Inga M

Lena: Det är roligt när det man tror är sanningar visar sig vara något helt annat!

2007-08-28 @ 07:09:17
Postat av: Annaa M

Klart intressant att Kerstin B kom in i den här diskussionen. Men mest intressant och skrämmande är hur mediabilder av verkligen tas som sanningar och sprids vidare i t ex bloggvärlden. Eftersom debattklimatet normalt sett är ganska snävt i just bloggvärlden blir "sanningar" på något sätt ännu starkare. Det finns ju en uppfattning som omfattas inte bara av ungdomar att allt som uttrycker annan åsikt är "påhopp" i kommentarer. På debattsidor och i internetforum förväntar man sig att bli motsagd, man vet i alla fall att risken finns, i bloggen hävdas suveräniteten. Du tillhör dem som är öppen för debatt i den blogg Inga, det är en av anledningarna att jag följer den så troget.
Jag tycker det vore bra om fler gjorde som Kerstin B, gick in och stack hål på lite "sanningsbubblor". För att motverka tendensen att bloggvärlden bara blir ett enda stort fikabordssamtal där mediabilder och fraktioner av verklighet bollas omkring, ges bekräftelse och tages för givna men aldrig granskas närmare.

2007-08-28 @ 11:14:56
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback