Krångelvecka hemma!

Det finns dagar som man helst skulle vilja slippa, backa och stryka! Den här veckan har haft såna dagar! Det har varit krångligt; ett evigt ringande och fixande hit och dit:
* Havererad båtmotor med allt praktiskt arbete och allt papperskrångel med det
* Elleverantörserbjudanden i kors och krok per telefon
* Lurendrejerier när det gäller mobiltelefonabonnemang

Det där med elleverantör är knepigt. Vi har ett ganska dyrt avtal, det vet jag. Men jag orkar inte hålla på och krångla och byta vartefter det kommer nya erbjudanden och plötsliga kampanjer. Nu var det flera som gjort avtal med föreningar som vi är med i och som ringde och ville att vi skulle ta deras alldeles fantastiska avtal. Jag får som alltid dåligt samvete för att jag inte tar itu med det här och sätter mig ner, ringer runt och tar in alternativ, jämför och fattar ett rationellt beslut byggt på saklig grund, inte på om försäljaren låter trevlig. Nu gjorde jag  ett halvdant försök och kunde åtminstone konstatera (som vanligt )att det mesta går ändå  inte att påverka eftersom det är nätkostnader och skatter. Det får vara som det är så länge.  Jag lägger ner projektet tills vidare och återkommer senare. 

Lurendrejerierna med Telenors mobiltelefonabonnemangseerbjudanden ska jag återkomma till lite mer samlat.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Där är jag lat och överlåter allt sånt till maken..själv fattar jag nada!!
Ha en skön lördag..kram

Postat av: Inga M

Ninni: Här vilar det tyvärr på mig. Fast jag borde väl leja någon eftersom jag också fattar nada!

2007-08-18 @ 14:21:30
Postat av: Alltiallon

Hoppas att resten av helgen blir lugn och skön!

2007-08-18 @ 16:36:09
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Trolda

Trist med krångelveckor...Men förhoppningsvis blir det bättre NÄSTA vecka...=D Och du blir mindre trött också när du nu är "van" att jobba igen...
Trolda - optimist =D

2007-08-18 @ 16:45:43
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: En liten tant

Jag har sån tur att hela styrelsen i vår förening tröttnade ur på elavtalen och föreslog att vi skulle gå ihop, alla 120 lägenheterna och teckna gruppavtal efter förhandling om priser. Urenkelt och prisvärt för mig som verkligen avskyr alla dessa valmöjligheter som tvingats på mig.

2007-08-18 @ 23:07:13
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Manon

Håhåjaja! Dessa val...till slut blir man mätt på dem...de är alldeles för många och ett heltidsjobb i sig att hålla reda på dem!

2007-08-19 @ 03:35:01
URL: http://manon.blogg.se
Postat av: Inga M

Alltiallon: Så är det tänkt. Den har en del aktiviteter inlagda som är avkopplande och som kan föra tankarna åt annat håll.
Trolda: Det är värst i början på läsåret, man har inte kommit in i jobbrytmen. Blir värre för varje år.
Tant: Ack ja, om det vore så väl. Jag hatar också det här väljandet hit och dit. Skulle aldrig orka hålla och placera / placera om pensionen exempelvis.
Manon: Den eventuella förtjänsten med att välja äts upp av all den tid det tar att hålla på och jämföra. Tid är guld värd!

2007-08-19 @ 07:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback