Hundsläppdag! Äntligen!

Hundsläppdag! Äntligen!
Jag lyckades även idag hålla arbetstiden! Är riktigt stolt över mig själv, kanske går att lära gamla hundar sitta. Sen for jag upp till växtförsäljningen och köpte en fin blomma. Ska ta kort på den och lägga ut. Jag brukar köpa en sådan varje år, helt en intensivt röd. Planerade den i kruka ut och rev bort penséerna. De brukar vara fina länge men har alltså bara tynat i år och fått mjöldagg eller nåt slags mögel, så idag var det dags att ta bort dem. Planterade också ett par bollkryss, gula. De är så tacksamma.

Frampå kvällen kom L och T, far o son, och hjälpte oss med att få den bärbara datorn också uppkopplad mot routern och ADSL så nu behövs ingen telefonkabel till den heller. Det är suveränt bra. Sen försökte vi få ordning på emailen. Men jag har som vanligt sabbat nåt. Det var nåt lösenord till Mina sidor som fattas och det måste man vänta på ett par veckor eller så. Jag har säkert fått förut och missat att spara eller så.

D och G var här i min frysbox och hämtade kött som de har fått förvara här pga platsbrist i sin. De ska kanske förbereda någon mat till fredag kväll. Då är vi bjudna dit på mat och tillbyggnadsplanfunderingar. Han vill bygga till huset med riktig toalett och avlopp och ett rum till.

Sedan kom en bil med tyska gäster från Camp Grinsby med en flaska rödvin till Roland som tack för att han drog upp dem ur diket häromkvällen när de drattat dit på älgsafari.

Till slut gick vi på en långpromenad i skogen och släppte Leta först. Sedan kopplade vi henne och släppte Jazz. Taxen höll vi kopplad hela tiden. Idag är första hundsläppdagen. Transportsträckan är slut. Varmt och skönt var det hela dagen. A och U i Hol gick med. De var här med två flaskor vin eftersom Roland hjälpt dem med vattenledningen idag hela dagen. En grävmaskin har grävt in en ny vattenledning till deras hus.

Och imorgon kommer äntligen barnen i min klass till skolan!

Kommentarer
Postat av: Trolda

Härligt med promenad! Och härligt med vin! =D
Trolda - ledig imorgon =D

Postat av: Inga M

Det ser ut som om Du får en solig och fin ledig dag. Ha det så gott!

2007-08-22 @ 05:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback