Datumlinje också....

Jag är nöjd med datumavgränsningen i bloggen.  Det blir redigare och det är lättare att se vilka inlägg / bilder som hör till vilken dag. Ofta skriver jag om en dag, dagen efter och det ser ju lite konstigt ut på de automatiska dagangivelserna, men det här gillar jag. Lägger till en linje också så blir det ännu lättare att se! Får se om jag tycker om det!

Idag tisdag fyller min storebror år! GRATTIS om Du läser det här, men det tror jag inte att Du gör. Vi gratulerar ju inte varandra på födelsedagar men vi ska försöka ringa i kväll i alla fall om vi kommer ihåg och hinner. Just nu är gubben på KSAU, något politiskt forum, så vi väntar tills båda är hemma.

Den här dagen blir i lugnets tecken. Vi går ju in på sista lediga veckan före läsårsstart på måndag. Då börjar vi lärare att arbeta med diverse planering. Barnen kommer inte förrän om ytterligare en och en halv vecka. Vi har numera läsårsstart mitt i veckan så att början inte ska bli så abrupt, det blir lite mjukstart.

Jag får alltså pyssla med bloggen i lugn och ro en stund utan att någon avbryter för kaffe eller annat prat eller så. Och det behövdes eftersom natten varit omöjlig på blogg.se. Det gick inte att göra något alls mellan halv 12 i natt och 8 i morse. Sedan ska jag försöka träna mig på att bara slappa, ligga still och läsa en bok i solskenet. Jag är världens sämsta på att ligga och sola. Kan inte och gillar det inte.  Men jag får försöka träna upp färdigheten. Det får bli en förberedelse till att träna på att hålla mina arbetstider det kommande året och inte jobba mer än jag har betalt för. Det får väl bli en av stragegierna för att kunna fortsätta jobba fram till pension.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback