Bra flyt på bloggandet!

Det börjar bli flyt på bloggandet. Jag har hittat ett sätt att reda ut hur jag ska göra. Så här blir det.
Först läser jag kommentarer förstås när jag öppnar bloggen. Det är ju alltid kul. För mig innebär det också att publicera dem eftersom jag har en spärr där. Kan förresten konstatera att vi numera är fler än förut som utnyttjar den möjligheten. Men jag tar aldrig  bort annat än rent osakliga påhopp. Det handlar inte om censur av åsikter.

Sedan går jag in och läser alla de bloggar som har kommenterat och gör eventuellt kommentarer där. Därefter svarar jag på kommentarer på min egen blogg. Och till sist, om jag hinner, så läser jag bloggar på min länklista.

Det blir en bra ordning i blogghanteringen och på så sätt ger jag respons till dem som ger respons hos mig. Märker också att jag kanske tappar bort några som inte kommenterar så ofta hos mig men det är nog en fördel, en självsanering. Man kan inte ha hur många regelbundna bloggkontakter som helst. Då skulle bloggandet uppta all ledig tid och det funkar inte.

Fast igår kväll var det segt och trögt på blogg.se så jag gav upp, både att publicera nya inlägg och att kommentera och svara.

Kommentarer
Postat av: manon

Så bra! Att få flyt på det. Jag är oregelbunden med att kommentera, tyvärr, vilket beror på tidsbrist. Det är annars ett heltidsarbete att blogga:). Men jag läser mycket oftare än vad jag hinner kommentera!!

Postat av: Blackout

Det gäller att ha en strategi med bloggandet, annars blir det virrigt. Tycker det är skönt att ta en paus, just nu har jag inte någon lust till datorn. Det går lätt alldeles för många timmar när man väl sätter sig.

2007-08-11 @ 19:14:37
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Inga M

Manon: Bloggandet kan bli precis hur stort som helst, jag kan på ledig tid sjunka ner "bloggträsket". Man bör nog begränsa det till en nivå som inte inkräktar allt för mycket på annat.
Blackout: Det är bra att ha en strategi så att man inte bara firrar runt. Bättre att behålla några kontakter som man kommenterar hos än försöka fånga in alla.

2007-08-11 @ 22:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback