Bloggdesign

Jag fepplar lite med bloggen alltså och försöker avgränsa mellan dagarna. Men i övrigt så känns det bäst att vara väldigt odesignad. Jag fick ett jättesnällt erbjudande häromdagen från en läsare att hon skulle designa min blogg gratis om jag ville. Jag är givetvis tacksam för erbjudandet men jag avböjde artigt. Själv är jag väldigt odesignad och det skulle kännas som falsk varudeklaration att ha en flott design på bloggen. Huvudsaken att den är redig och lättläst och överskådlig. Däremot så kan jag tycka om andras fina bloggfinish. Det finns någon med fina moln runt om och någon har sprucken jord eller kakel runt om. Det ser snyggt ut på andras bloggar men passar inte på min. Men jag kanske ändrar mig, det har hänt förr.....

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Jag ändrar mig hela tiden. Det är sviter från "Det blåser på månen". Dina och Dorinda uttryckte det så bra: Det är snuskigt att inte byta åsikt.

Postat av: Trolda

Vi tycker om dig PRECIS som du är...=D Själv har jag inte ändrat min heller sedan starten..Trivs med den som den är och känner mig "hemma" med blommorna...
Trolda - kramar

2007-08-07 @ 19:37:32
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Jag tycker också du har en alldeles "lagom" design...

2007-08-07 @ 22:23:54
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Tjatis: Håller med förstås! Vem vill inte vara flexibel, föränderlig och utvecklingsbar!!!?? Det är ju alternativa benämningar på mitt velande genom livet!
Trolda: Tackar! Skulle ha svårt att tänka mig Dig med en annan design på bloggen än blommor!
Alltiallon: Jag behöver nog inte en ny design. Jag skulle behöva lära mig att länka!Suck! Jag har fått instruktioner ibland och försöker men det funkar inte.

2007-08-07 @ 23:34:57
Postat av: Christina W

Fortsätt att vara den du är. Och ändrar du dig så gör du...det är ditt val. Själv önskar jag att jag kunde lite mer mest för att det är kul att kunna. Blir så imponerad av alla fina bloggar och vill kunna själv.

2007-08-08 @ 06:54:05
URL: http://godmat.webblogg.se
Postat av: Inga M

Christina: Ja, jag skulle verkligen också vilja kunna mer. Men jag saknar all begåvning!

2007-08-08 @ 07:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback