Blank dag!

Den här dagen känns väldigt blank. Vi har inte planerat något speciellt utan den är öppen för pigga förslag och spontana infall. Gubben har redan börjat yra om jaktmässa i Gräsmark. Han är snabbare igång med tankeverksamheten så här på morgonen (ok förmiddagen då!). Men allt hänger förstås som vanligt på när de nya husgästerna kommer. Det växlar ju alltid på lördagar och ibland måste vi vänta ända till sent på kvällen innan de dyker upp. Därför blir det sällan någon ordning på lördagar.

Kommentarer
Postat av: Inkan


kul det var att se bilder från Årjäng- travet- Jag har faktiskt varit där en gång för många år sedan ( på väg tilll Norge)
Men jag minns inte hur det såg ut -minns att jag vann några 100-lappar på en häst som man inte skulle spela på om man var klok ( enligt dåvarande maken) ha,ha - gissa om han såg lustig ut efter loppet.
Idag är en blank dag även för mig; njöt av bergman-filmen i natt så det blev nästan morgon innan jag kom i säng. Vilken härlig fantastisk historia "Fanny och Alexander" är - jag älskar många av rolltyperna - en del liknar folk jag känner...

Postat av: Björn

Ibland är det skön med "obokade" dagar också :-)

2007-08-04 @ 16:09:22
URL: http://www.klix.se/wordpress
Postat av: Nina på Johangården

En blank dag skulle sitta fint. Men jag vet banne mig inte hur man gör en sådan dag.

2007-08-04 @ 17:32:55
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Inkan: Roligt att Du gillade bilderna! Årjängs travbana blev utnämnd någonstans till något underverk eller vackraste travgrej, minns inte var. Det är fint här när solen skiner och folk kan sitta på bergen runt om och titta på tävlingarna.
Min dag blev bra och jag borde kanske ha kikat på Fanny o Alexander. Det är den enda Bergmanfilm jag gillar. Den har lite burleks humor också, inte bara tungsinne och navelskådande dialoger.
Björn: Egentligen borde man boka in blanka dagar i varje veckas agenda!
Nina: Med många runt sig i familjen är det svårt, men vänta, Din dag kommer också....

2007-08-04 @ 17:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback