Stockholm Stuvsta

Stockholm Stuvsta
Efter besöket på Bergianska så åkte vi ut till Stuvsta med barn o barnbarn. Här bor en av dotterns bästa vänner sedan många år tillbaka,  J. E. Hon härstammar från Skogen i Sillerud  och Bengtsfors, men har sedan några år hamnat i Stockholm. Hon är välutbildad polis, gillar boxning, paddling och maraton och älgjakt.  Här i Stuvsta bor hon med sin gubbe och sonen O. 

Barnbarnet M och Js barn o leker fantastiskt bra tillsammans. De är båda väldigt fysiska i sina lekar, men sällan ovänner ändå. De dramatiserar hela tiden och är några andra på låtsas. Det blir gärna låtsaskamp på liv o död. Vi häpnar över hur snabbt de tar regi av varandra i lekarna och förstår vad den andre vill utan många ord. De har tränat tillsammans på de här dramorna och glider genast in i rollerna. Jättespännade att se för mormor och morfar!

På väg hit ut så passerade vi Hagsätra. Jag såg inte Annaa men vinkade för säkerhets skull. Där fanns många hus och höga hus. Jag skulle nog få svindel om jag bodde där uppe.

Detta var alltså måndag annandag Påsk på vårt Stockholmsbesök. Den här dagen avslutades som jag tidigare berättat om på Lidingö med Rolands barndomsvän R och ett restaurangbesök.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Ja Stuvsta ligger ju alldeles intill, för en del som bor där är det närmare att åka t-banan hit än pendeln tiil Stuvsta station.

Och hur kan du nu vara så säkert på att du inte såg mig?

Vårt hus är ett av de många 8-våningshusen från 50-talet här. Från taket ser man Globen. Från vår balkong ser man katterna när de är ute och leker.

Postat av: Inga M

Annaa: Om Du kan se katterna så kan det väl inte vara så högt upp. Märkliga djur om de tar sig upp flera våningar

2007-04-13 @ 19:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback