Skärtorsdag på Önnebyn!

Sk?rtorsdag p? ?nnebyn!

Genom fönstret hos U o H på Kvarnbacken, Önnebyn, Sillerud, Årjäng har jag tagit kortet. De har byggt ett hus på en helt fantastisk tomt i söderläge mot sjön Östra Silen, precis bredvid Rolands mammas, mormors och morfars föräldrahem. Marken hörde till deras egendom en gång i tiden men såldes av. Nu befolkas den av de trevliga norska grannarna U o H.  Minnesgoda bloggläsare kanske erinrar sig att vi hade en regning men kul kräftfest tillsammans nere vid sjön i somras. Eller att vi vid ett annat tillfälle åt och drack mycket gott på Kvarnbacken och satt ute med den fantastiska utsikten över sjön.

I kväll var vi bjudna dit på mat. Det blev tacos. Vi är glada för det eftersom vi gillar det men inte själva kan tillaga. Med var också dotter, måg o deras två söta barnbarn-tjejer Therese och Celine.  Vi åt god mat; räkor till förrätt, tacos och kaffe likör. Och vi lekte miming = gäster med gester. Det passade alla åldrar och var roligt. Vi har haft en jättetrevlig afton med en aktiv familj; husbygging, tomtförsäljning,  vedmaskin-projekt, och mycket mycket annat. Det har varit många glada skratt.

Vi ringde också LA-sonen och mitt i hans  lunch och önskade trevlig födelsedag igen fast amerikansk tid. Vi sjöng födelsedagssånger både på svenska o norska, lika falskt. Nu skulle de till Las Vegas allesammans. Jag förbjöd dem naturligtvis för där finns bara dåligheter, men vad har mammor att säga till om när barnen är i trettioårsåldern?

Kommentarer
Postat av: Anne-Lise Kolstad

Da har endelig jeg funnet bloggen din og! Tkk for sist, det var en koselig kveld! Vi er vel tilbake i Askim men jentene kunne selvsagt ikke dra uten de flotte tegningene som Roland hadde laget il dem:)
Du gjør en god jobb på siden din, artig å lese.
Kos dere i kveld:)

2007-04-07 @ 18:07:18
Postat av: Inga M

Anne-Lise: Tack själva för en mycket trevlig kväll på Önnebyn. Vi hade väldigt roligt!

2007-04-08 @ 00:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback