Påskkärringar på Liane

38735-528

Här är en bild till på M o Js i Signebyn barn. De var här i eftermiddag och gick påskkärring. M bor med sina barn på Döverud nu fram till i slutet på nästa vecka och J bor hos mormor R i Signebyn. Alla är bosatta annars i Stockholm. De är släkt med mina barn på långt håll; tre-eller fyrmänningar eller så. Det lustiga är att J har också jobbat med att rita dataspel  (Backpacker på Tati  tror jag ?) liksom vår yngste son.

Lite senare på eftermiddagen kom fler påskkärringar; Rolands systedotter och hennes barn.  När de kom tog Roland på sig en väldig rävmössa och lyckades verkligen skrämma yngsta M när han hoppade fram bakom dörren. Hon sprang med upplyftade kjolar och hann ända bort till jordkällaren innan Roland kunde fånga in henne. Barnets far som hade gömt sig på neranför verandan och som hade planerat att slänga påsksmällar på Roland kom helt av sig också och alla bara skrattade. De satt sen  en stund o pratade.  Och sedan kom Rolands brorsson med barnen J och J och de kom också in en stund o pratade. Sen undrar jag om vi inte missade sista påskkärringgänget och mötte dem när vi åkte iväg till kalas.

Våra söner och J. förlustar sig apropå i Las Vegas ett par dagar just nu. De firar LA sonens 30 årsdag tillsammans med några arbetskamrater från Pandemic Studios.

Kommentarer
Postat av: Zofy

ÅÅ så fina! E vägrade vara påskärring på dagis så hon fick vara spindelmannen istället...och i och med att jag fick influensa och grannens barn också har det så vart det inget "gå runt i husen" liksom förra året....har lite dåligt samvete för det men jag ORKADE inte bara..........

Postat av: Anonym

Så söta små påskkärringar. /pimpim

2007-04-08 @ 00:12:47
Postat av: Inga M

Zofy: Detta är trevliga traditioner tycker jag som inte alls växt upp med dem.

Synd om Dig som är vissen. Hoppas det rättar till sig snart!

2007-04-08 @ 00:14:37
Postat av: Inga M

Pimpim: De är så fina!

2007-04-08 @ 00:21:55
Postat av: Manon

Jättesöta! Min äldsta och kompis gick påskkärring. Ritade kort och gav bort. Vi fick påringning bara en gång, Desto fler var det på Halloween!

Ha en glad påsk!

2007-04-08 @ 17:19:04
URL: http://manon.blogg.se
Postat av: Inga m

Manon: Jag tror att påsktraditionerna är väldigt olika i olika delar av landet. Jag minns inget av detta påskbrevsslängade från min barndom och inte eldande heller. Det gjorde vi till Valborg.

2007-04-11 @ 22:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback