Mer bloggstatistik

Ibland lyckas alla siffror i statistiken bli lite jämna och så är det nu. Ganska precis 50.000 sidvisningar sedan jag började blogga, 1000 inlägg har jag petat ihop (helt sjukt många, försöker se dem framför mig!), dubbelt så många kommentarer har det varit och hälften så många bilder.  Allt är lustigt nog nästan jämnt samtidigt. 

Sen förstår jag att antalet läsare ökar rejält när man hållit på ett tag. För nu, efter ett och ett halvt års bloggande, är det många som läser min blogg, flera hundra varje dygn. Det beror inte på att jag skriver intressantare än förut eller publicerar vackrare bilder utan på att allt fler har hittat hit och valt att komma tillbaka.

Men som alltid; visst vore det roligt att veta vilka de är. Det är spännande att fundera över det. 

Kommentarer
Postat av: matrixa shamanen

vad lustigt att du börjat få en sån tydlig uppfattning om dina läsare...jag hade omkring sjuttio läsare om dan på min gamla nedlagda blogg...men det var som du säger rätt få som kommenterade...jag märkte också att vardagar skilde sig från helger -precis som du säger.
Jag njöt så av at bloga - och det var ju himla kul at bli läst av så många - men nu efter min släkts egendomliga angrepp så har jag blivit lite skyggare..fast jag inser ju at det egentlien är såna grejer man får räkna med när man lägger ut sig själv sådär...
goda påskönskningar från shamanen!

Postat av: Inga M

Matrixa: En blogg kan ju fylla så många olika funktioner, men någonstans så drivs man nog som bloggare av en inre lust att berätta något för andra och att få respons på det berättade, en dialog. Dialogen och dess värde var en överraskning för mig. Jag tänkte nog från början mest på att informera barn o vänner om livet på Liane.

2007-04-06 @ 09:40:49
Postat av: Anna

Hej Inga. Vill önska dej en glad påsk och...ja då, jag mår gott, även om det blev som det blev med Ruff. Fem st hade ringt på Ruff i onsdags redan, men hon släpper ej honom till dem sa hon. Hon är OTROLIGT petig med vem som får köpa. Och det är ju bra, men ibland undrar jag hur hon kan veta bara på telefon så där...Nåväl, hon har fött upp taxar i 15 år, så hon vet väl vad hon gör antar jag. Må fint. Anna

2007-04-06 @ 10:14:09
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Anna: Va skönt att han får komma till ett bra hem! Jo jag tror att man kan välja ut bra köpare per telefon. Här sorterar vi genast bort dem som börjar med att fråga om priset exempelvis. Det är iofs få. De flesta vet vad en valp kostar. När gubben har pratat en stund med en presumtiv köpare så vet han om det verkar vara bra eller inte. Det hörs nog på sättet att resonera om det är seriöst eller inte. Man frågar ju också om hur hundarna kommer att få det om man inte känner personen i fråga. Eftersom vi är intresserade av att sålda valpar så småningom kommer på utställning o jaktprov så är ju det viktigt också. Dessutom är detta med hundhållning av jakthundar åtminstone en begränsad värld. Man känner ofta någon som känner någon som känner den som vill köpa osv. Då kan man kolla upp.

Han får det säkert bra!

Ha en Glad Påsk!

2007-04-06 @ 10:32:00
Postat av: Nina på Johangården

Jag är här och läser ofta... men det vet du ju. Skriver inte alltid någon kommentar, för ibland är huvudet mer än lovligt tomt :-)

2007-04-09 @ 12:03:16
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback