Kommentarerna funkar inte!

Det är alltså inte jag som censurerar kommentarerna. Jag får dem men kan inte publicera dem i bloggen. Mina egna kommentarer i andras bloggar går heller inte fram. Och här ligger jag i feber och yrar. Och det går bara att koppla upp på 19 kb någonting med modemet. Ute är det sommarvarmt, plantorna väntar. Kort sagt en riktig skitdag fredag den 13:e.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inga - dina kommentarer kom först in hos mig när JAG kommenterat..Har säkert något att göra med "bytet".

Vilka fina bilder du visar!! Och Bergianska trädgården är ju bara fantastiskt vacker! och valparna..och..och....Krya på dig nu! Vad trist för dig att vara sjuk så snart igen...Hoppas du får njuta lite av det fina vädret iallafall! =D

Trolda - godkväll!

2007-04-13 @ 20:31:27
Postat av: Anonym

Stackars dig krya på dig. /pimpim0

2007-04-13 @ 21:37:50
Postat av: Inga M

Trolda: Jag såg att det var så. Det blir nog bra bara bytet är klart. Bergianska är superfint, verkligen värt ett besök. Att andas in luften där känns helande. Ja, jag har tyckt synd om mig idag. Men nu är jag redan bättre och feberfri. Imorgon blir det nog plantering.

Pimpim: Jag är redan uppe faktiskt! Det var bara endagssjuka, fredag den 13:e .

2007-04-13 @ 22:20:58
Postat av: Blackout

Vad var det jag sa, nu har du pressat ditt immunförsvar å det yttersta, det är ju inte länge sedan du var sjuk. Nu hoppas jag att du kryar på dig snabbt som attan :-)

Postat av: Inga M

Blackout: Det blev bara en endagsmaginfluensa tack o lov. Idag är jag någorlunda ok. Nu ska här planteras!

2007-04-14 @ 06:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback