Helgen äntligen planerad!

Vi har varit lite förströdda ett tag här på Liane. Det har varit säsongsstart för fiskegäster i våra hus och gubben planerar för Skogsdag på travet tillsammans med andra arrangörer så telefonerna har gått varma liksom städhinkarna för den delen.

Men nu har planeringen för helgens aktiviteter lagt sig till rätta: Igår utmattad hemmakväll, ikväll goda vänner från Snarkil här R o Å-B  samt R och I. Det ska bli trevligt att ses. Vi får chans att tacka för senast från 50 -årskalaset häromsistens. Om vädret håller i sig så grillar vi. Imorgon vid lunchtid mor o svärmor här på lite mat, imorgon kväll ska vi till Rolands systerdotter som har den goda smaken att bo precis bredvid hembygdsgården där vi vill fira in våren o Valborg. Så blev då också jag bortbjuden på Valborg Annaa och är med på banan! På tisdag den första maj blir vi på Årjängstravet hela dagen eftersom gubben är med o arrangerar aktiviteter på skogsdagen.

Sedan ser jag att Årjäng schavotterar i den stora länstidningen, inte bara i ett stort uppslaget reportage utan detta är att se som inledningen på en artikelserie. Har tvekat att blanda in min blogg i kommunpolitiken, bara smågnällt lite över de bristfälliga skollokalerna. Får väl ta mig samman o tycka något mer sammanhängande kanske så småningom om det man skäller om i tidningen. Jag tänker än så länge.

Tog kort på valparna idag igen så det blir nog veckans valpbilder imorgon. Trolda kör med veckans vårbild och jag med veckans valpbilder! Tiggeriet har diskuterats på bloggplats och i tidningen, det kanske kan ordas mer om det, vi får se!  Folk klagar på att de saknar inspiration och skrivämnen. Jag fattar aldrig hur jag ska få tiden o bloggplatsen att räcka till allt som går att skriva om! Det finns hur mycket som helst! Om man inte nischar sig förstås! Men det vill jag inte!

Nu ska jag dammsuga och göra sallad  till kvällens gäster för gubben surrar fortfarande omkring med sin motorsåg därute och kapar den sista veden, så där är ingen hjälp att få. Jag går under tiden o småpimplar på en blandning av torrt vitt vin och Ramlösa. Det är så gott när det är sommrvarmt som nu.

Hoppas att Ni alla får en trevlig Valborg o första maj!

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Det låter som en lagom aktivitet. Städning kopplat till wine cooler, alltså.

Postat av: Alias1

Önskar dig också en trevlig fortsättning på helgen och en trevlig valborg.

2007-04-29 @ 19:08:13
URL: http://alias1.blogg.se/
Postat av: Inga M

Tjatis: Det blev en jättetrevlig kväll och maten fick godkänt: grillar fläskfilé + potatisgratäng köpt halvfabrikat + god sallad till. Efteråt blev det glass, varm annanas och riven mörk choklad.

Alias: Tack för det, detsamma till Dig!

2007-04-30 @ 00:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback