Femtioårskalas!

Femtio?rskalas!

Vi var alltså på femtioårskalas igår kväll, Lians bygdegård, tillsammans med så där en 80-90 andra goda glada vänner och bekanta. Vi fick suveränt god hemlagad mat (matlagande syster till födelsedagsbarnet var chef för det).  Som vanligt på femioårskalas var alla åldrar närvarande och det är så roligt att se hur alla barnen växer upp och förändras.

Detta är gänget från Snarkil som jag berättat om förut. Vi har firat många nyårsaftnar och midsommaraftnar tillsammans genom åren. Och nu får vi ett roligt minne till att berätta för varandra om. Det här är en mycket skämtsam släkt och familj så det blev mycket stim och stoj. Födelsedagsbarnet fick den äran att sjunga "The final countdown" till kareoke (felstavat!) och vara frontfigur för annans gestikulerande vilket var vansinnigt roligt. Sedan var det diverse laglekar som verkligen var roliga för alla inblandade, både åskådare och deltagare.

Det var lätt skrattkramp i magmusklerna på hemvägen. Vi bröt upp lite tidigare eftersom vi åker till Stockholm idag, Kvar hemma finns bara hundarna och hundvakten.

Jag väljer alltså att tacka för senast här: Tack I och hela familjen / släkten R för en fantastiskt rolig kväll med mycket god mat och dryck, högklassig underhållning och många glada skratt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kul med femtioårskalas.
Så idag åker ni till Stockholm det låter spännande.
Ni får ha det så trevligt. /pimpim

2007-04-08 @ 09:46:09
Postat av: Trolda

Låter som en härlig tillställning! Alltid kul med festligheter! =D Och vilka söta Påskkärringar du visar upp..=D Själv såg jag faktiskt endast EN liten tjej som var påskkäring..Kanske är det en tradition som minskar...!? Synd iså fall, för jag tycker det är ett trevligt inslag i påskhögtiden. Ha en god fortsättning på påsken!

Trolda - tjingeling!

Postat av: Ninni

Åhh va kul att få leka...härligt när skrattmusklerna får sig en omgång!
kram

2007-04-08 @ 17:16:53
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Sylvia

Det verkar vara en fest som heteduga. Själv klarar jag numera inte av så mycket folk - huvudet bär sig konstigt åt. Men gläder mig åt er som kan konsten att roa er bland många.

2007-04-09 @ 12:08:22
URL: http://pantersylvia.blogg.se
Postat av: Annaa M

Fint påskbord och trevligt med god mat. Men för mig låter det allt lite hemskt med laglekar!

2007-04-09 @ 16:06:20
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: 50-årskalas kan ju bli långa tillställningar men vi hade genuint kul och Du Annaa, jag gillar inte heller laglekar i vanliga fall, men de här var verkligen roliga för alla, både deltagare och åskådare.

2007-04-11 @ 22:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback