Fel, fel, fel.....

Klart att det blev fel. Jag har aldrig lyckats länka nåt förut så varför skulle det lyckas den här gången??

Men det ska visst vara några förutsättningar först som jag inte begriper. Jag ska vara flödad någonstans och pingad någon annanstans och godkänd av någon. Och något av de här nålsögonen har jag misslyckats att ta mig igenom. Så Årjäng får förbli en vit fläck på bloggkartan ett tag till. Om nu inte någon annan lyckas med konststycket att få dit sin blogg.

Fast jag fattar inte varför det ska vara så himla besvärligt alltså!! Rimligen borde det gå att göra enklare. Men man kanske inte vill ha med puckon som mig, såna som är okunniga om dataspråket och flöden och annat kryptiskt. Det kan ju helt enkelt vara gjort så svårt för att man ska slippa få med oss taffliga gamla kärringar som inte är födda med en permalink i den ena handen och ett RSS-flöde i den andra. I så fall är det bara att gratulera; Ni har lyckats försvara snillenas bloggkarte-fort än en gång mot intrång från en obehörig.

Sen är nog den pampiga statistiken över mina bloggbesökare fel också. Det kan ju rimligen inte vara så att flera hundra människor är intresserade av livet på Liane alltså. Det måste vara något sånt här automatiskt sökande utan läsare som drabbat mig. Alltså att någon skickar ut en sökning som går in på ett antal bloggar och blir registrerade som besökare men det är ingen som läser. Så måste det vara! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

När du vill länka ska du dubbelklicka med musen på ett ord i texten, så det blir blåmarkerat. Sen klickar du på länksymbolen (den tredje från vänster, i nedre verktygsraden). Då får du upp en dialogruta, där du klistrar in länkadressen på översta raden och ger länken ett påhittat namn i nedre raden. Därefter klickar du på knappen "Skapa".

Det ord du dubbelklickade på i texten ska då vara blått och understruket. Så gör jag och jag lyckades få Södermalm på bloggkartan.

2007-04-06 @ 19:32:21
Postat av: frktjatlund

(Det var jag som blev lite anonym)

Postat av: SolSkuggan

Tack Inga M för besök hos mig de gläder mig:))
Håller fullkomligt med dig om länkningen. Ibland lyckas jag.. Helt fantastiskt alltså andra gånger går det rent åt pipsvängen.
Sista inlägget jag gjorde nu lyckades jag faktiskt.. Då kopierade jag bara textraden i adressfältet och klistrade in.. Otroooligt:)
Ha en fortsatt fin påsk:))

2007-04-06 @ 23:42:38
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Inga M

Tjatis: Johan har mailat att jag har ett totalt oläsligt RSS-flöde så det kommer inte att funka och han sa också att det är enkelt att åtgärda men inte hur så nu är jag lika klok.

Solskuggan: Jag får träna på det vid tillfälle. Det hjälper inte med bloggkartan eftersom mitt Rss flöde är oläsligt. Jag vet inte ens vad det är och ännu mindre om hur jag åtgärdar det.

2007-04-06 @ 23:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback