bloggstatistik!

Bloggstatistik är kul!

Jag stoltserade länge med att det betydde inget hur många som läste min blogg. Det varade ända tills statistiken havererade och jag drabbades av värsta abstinensen! Då fattade jag att det visst betydde något att några läste min blogg.  Visst finns det ett drag av uppvisningssjuka i att lägga ut sin dagbok på nätet.

Då hade jag väl 30-40 unika läsare per dag och tyckte det var ofantligt många. Såg dem framför mig alla på en gång och kunde inte begripa varför de alla ville läsa min webdagbok.

Nu har jag hundratals unika läsare per dygn och undrar självklart var alla kommer ifrån, för det är ju få som kommenterar. Men efter de senaste dygnen vet jag lite mer.

Den senaste tiden har jag haft betydligt fler läsare under vardagar än under helgdagar och fler under arbetstid än under fritid. Den senaste veckan så vet jag att internetuppkopplingen i Årjängs kommun har varit avstängd på grund av en havererad brandvägg. Men den lagades idag. Idag hade jag då plötsligt  c:a 70 fler unika läsare än jag brukar ha. Slutsatsen är att c:a 70 personer anställda av Årjängs kommun läser min blogg på arbetstid på den dator de har på jobbet!  Det är den mest uttömmande information jag har fått på  länge om vilka mina läsare är.

Nu börjar i alla fall påsklovet.  Sist idag på skolan hade jag en grupp elever som inte hör till min klass. De hade lite nedräkning;
- Nu är det 15 minuter kvar till påsklovet. Nu är det 5 minuter kvar till påsklovet osv

Jag tycker också att det ska bli skönt med ledighet och att göra något annat än skoljobb. Fast jag vet ju hur det blir: Innan lovet är slut så hinner jag längta efter både barnen och kollegorna. Jag trivs så vansinnigt bra med alla dem och vi har så roligt tillsammans. Det är mest glam och stoj.  Klassen är så trevlig och kollegorna är så kul, vi bara skojar jämt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

inget påsklov här inte så jag sliper ängta efter barn och arbetskompisar. Hihi trevligt påsklov kram pimpim

2007-04-06 @ 09:13:09
Postat av: Inga M

Pimpim: Jag skrev visst lite konstigt ser jag nu. Jag menar att jag har trevligt med eleverna och glam o stoj med kollegorna. På mina lektioner stojas och glammas inte så mycket, möjligtvis på påskpromenaden igår. Ha det bra och Glad påsk Du också!

2007-04-06 @ 09:16:32
Postat av: Trolda

Visst är det kul med statistiken! Även om jag faktiskt inte bryr mig så där värst mycket...Det som naturligtvis är allra roligast är de "Vänner" man fått och vars liv man kan följa och "känna till". Såsom med dig Inga o Pimpim, som redan kommenterat...=D Ranunkel finns som snittblomma OCH som lökväxt att palntera. BÅDA går att köpa. Hur det är med den limegröna förutom som snittblomma VET jag inte just nu, men kan ta reda på. Det är en oerhört vacker blomma hur som helst! (Den limegröna är också helt ny för mig - hade inte sett förrän igår!)

Trolda - Tjingeling!

Postat av: Inga M

Trolda: Det här med att inte bry sig alltså.....vänta tills siffrorna försvinner!

Visst är det roligt att få bloggvänner! Det är kul att komma in på kända sidor och se vad som hänt sedan sist. Konsten är nog att se till att det inte blir för många så att man drunknar i svar och kommentarer. Jag har hittat en lagom nivå nu tror jag. Läser o kommenterar några varje dag, mer på helgerna när jag har tid.

Tack för info om blommorna. Jag ska speja efter den gröna i blomsteraffären och på plantförsäljningen. .

2007-04-06 @ 09:45:35
Postat av: Rutan

Så många besökare du har, det har inte jag på långa vägar. Men jag är glad ändå! Och önskar dig en riktigt Glad och solig Påsk!

2007-04-06 @ 13:32:45
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Inga M

Rutan: Jag börjar tro att det kan inte vara riktiga besökare. Det måste vara sån där automatsökning av något slag, som bara går in på en massa bloggar men ingen som läser. För inte kan så många vara intresserade av livet på Liane, det tror jag inte. Glad Påsk på Dig!

2007-04-07 @ 00:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback