Valsa

Valsa
Ser Ni nosen sticka fram där??
Det är alltså Valsa, vår hundgäst denna veckan. Roland är halvägare i henne, en hamiltontik, mamma till Jazz, champion, fantastisk jakthund, hemmahörande i Leverhögens kennel. Hon är här hos oss denna veckan eftersom hennes matte o husse är på whiskeyresa  i Skottland (60-årspresent!). Hon fullföljer sina levnadsvanor tvärs emot våra hundprinciper. Varje kväll så går hon ner i 'Rolands säng uppifrån huvudändan, borrar sig ner under täcket, ner till fotändan och ligger sen hela natten under täcket där, med endast nosen utanför. Den syns här!

Alltså att stå ut med den värmen är ett fenomen, men så har hon det varje natt hos sina ordinarie ägare och så vill hon ha det här. Då blir det så. Valsa har en intergritet som ingen rubbar. Så en vecka framåt blir det så här, det har Valsa bestämt.  Hundliv är speciellt!!  Bara att tacka o ta emot!


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Så där gör min svarta tik Originalvovven också. Det ska liggas under täcken och filtar och helst vill hon ligga i solen och riktigt sola sig. Hon blir het så man bränner sig på pälsen, men hon myser och vill inte flytta sig till skuggan.

Postat av: Inga M

De måste ha en annan termostat. Men vi har också hundar som absolut inte vill ha det varmt.

2006-09-14 @ 05:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback