Söt taxvalp Oskar!

Söt taxvalp Oskar!
 Just nu ligger han här Oskar, bredvid mig i sängen. Han är en liten sötnos, han sträcker på sig och gnörkar ibland, viftar med tassarna och luktar valp.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Åh, så näpet! Vill ge honom en puss på nosen! Du har likadant påslakan som jag.

Postat av: Excessa

När dom gnörkar så mår dom gott! *ler*
Hur går det med Jazz? Har jag missat något?

2006-09-09 @ 20:47:40
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Lillan

Varje gång jag ser på lille Oskar så minns jag hur fÖrfärligt mycket jag längtade efter att få en strävhårig tax när jag var barn. Jag tjatade och tjatade och så en dag kom pappa hem med en underbart gullig liten valp, en tik. Hon fick heta Zita och fast att hon inte var en strävhårig tax utan av blandras, älskade jag henne. Jag tänker ofta på Zita än idag och minns...och saknar.

2006-09-09 @ 21:25:32
Postat av: Inga M

Junitjej: Gillar det påslakanet!

Excessa: Det går bra med Jazz. Vi släppte ihop dem idag. Har vi inte vågat förut pga storleksskillnaden. Men det var så festligt. De leker alldeles våldsamt. Men sen känner sig taxen underlägsen och får ett ilskeutbrott när han morrar och hugger vildsint omkring sig. Då blir den store stövarvalpen alldeles förskrämd av den lille Oskar och flyger iväg minst 10 meter för att freda sig. Det är Oskar som styr o ställer fast han är så pytteliten jämfört med Jazz! Typiskt taxar. Jag försökte ta bild på dem idag när de lekte men det går inte, de är för snabba.

Lillan: Det är verkligen roligt med Oskar. Jag njuter i fulla drag! Det är så länge sedan vi hade en taxvalp, 13 år sedan! Visst blir hundar som en del av familjen. Vi har ju ofta flera stycken samtidigt så jag fäster mig inte vid alla lika mycket. Men några har vi länge, de kommer mycket nära och dem sörjer man som en del av familjen:

2006-09-09 @ 23:45:19
Postat av: gunsan

Inga M ... nej nej nej vilken gos Oskar ... vilken bild ... och bara tanken på Jazz där med det bara drar i skrattgroparna... ge järnet hos matte nu voffisarna ... jag har ju ingen egen nu så det kan jag önska ha ha ha...
UNDERBAR-STIM-O-STOJ-KRAM :)

2006-09-10 @ 00:55:28
URL: http://gobbe.blogg.se
Postat av: Inga M

Det är verkligen järnet när vi släpper ihop valparna nu!

2006-09-13 @ 06:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback