Oskars första halsband och koppel!

38735-319

Nu har lille Oskar, 3 mån. gamla taxvalpen, fått sitt första lilla halsband och koppel. Rött är så snyggt till mörk tax. Han gillar det inte och sparkar sig hela tiden. Men han kommer att vänja sig snabbt. Roland tränar att ställa upp honom till utställning. Det blir det förstås så småningom.


Kommentarer
Postat av: gunsan

Inga M... och Oskar... tänk vad mycket man måste lära sig ... HU för koppel, till att börja med... men sedan blir det helt fantastisk... det betyder ju bl.a. UUUTT...
Norsk Buhunden vi hade var ljus"gul" heter det. Och då sa den ena dottern ... Mamma... köp ett färggarnt koppel... det blev röd om halsen och ett regnbåge koppel till. OJ vad det var fint... och syntes!
GLAD-JAKT-PÅ-KOPPEL-HI-KRAM :)

Postat av: Nina på Johangården

Halledudane så söt man kan vara... en liten, liten limpa :-)med knubbiga bebisben.

Hm... jag tog på Originalvovven halsbandet på en gång hon kom hem till oss och det var inga problem med det någonsin. Men kanske hade jag lite bråttom? Som nummer två kom att samma dag lära henne hennes namn och det gick också galant. Och strax kunde hon även "sitt" för så fort hon satte ner rumpan sa jag det ordet.

På ett sätt känns det som om det skulle vara kul att börja om med en valp igen...

2006-09-30 @ 20:16:57
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Annaa M

Förfärligt söt! Vi har med skiftande framgång prövat sele på våra katter. Katten Nisse var en riktig fena. Han åkte aldrig transportbur utan satt på axeln med sin sele på sig men kunde även promenera nästan fot. Spandex sämst hittills, hon låter sig helt enkelt falla pladask på sidan så fort hon får den på sig. Så hon får slippa.

2006-10-01 @ 00:02:23
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: Det går redan bra med både halsband o koppel. Visst lär de sig fort! Låter fantastiskt att kunna gå med katt i sele. Det trodde jag inte gick alls. Enlig min man så är katter inte flockdjur och därför inte möjliga att dressera. Dressyr handlar alltså om en instinktiv vilja att inrätta sig i flocken och lyda flockledaren. Vi människor ska ju föreställa vara flockdjur och därmed lydiga (åtminstone en del av oss :-))

2006-10-01 @ 09:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback