Missbildning i tall.

Missbildning i tall.

Uppe på Linnekleva finns en tall som ser ut så här. Mitt uppe i trädet finns en tät boll, helt omotiverat. Det verkar vara en missbildning av något slag. Jag vet inte vad det är. Det är i alla fall inte ett fågelbo så mycket kan jag se.


Kommentarer
Postat av: Lena

Det ser kul ut. Jag har sett en liknande mellan Mora och Emådalen. Den har stått där sen jag var liten så det är nog inget som tar död på trädet. /Lena

2006-09-27 @ 17:12:36
Postat av: gunsan

Inga M... härlig skog hi... första gången jag såg en sådan var i Dalarna på väg upp till Sveg... Visst är det en missbildning men så VACKER...
Voffisar var med och kollade förstås...
EN-STOR-GO-TRÄD-KRAM :)

Postat av: Björn

Jag tror det är någon slags sjuka på trädet. Jag har för mig att jag såg något TV-program om att detta ökade på grund av miljögifter.
Men jag kan ha fel (oj) så vi får väl hoppas att det är denna gång jag har det.

2006-09-29 @ 01:25:15
URL: http://www.klix.se/wordpress
Postat av: Inga M

Alla: Jag ska spana om det finns fler såna här träd när vi är ute i skogen. Så småningom kanske jag får veta vad det är. På bloggen brukar det förr eller senare vara någon som vet.

2006-09-29 @ 06:30:50
Postat av: Monica

http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4xkvastFestligt. Jag hade just detta i ett korsord och jag kom bara ihåg att det heter någonting med häxa så jag var tvungen att Googla på det. Häxkvast kallas det enligt länken ovan.

2009-10-02 @ 08:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback