Sopar ihop resterna av mitt liv! FRISSAN

Jag har ingen frisyr! Jag försöker bara med ett visst mått av desperation ha håret på ett sånt sätt så att det ska se ut som att jag har hår över huvud taget! Därför blev jag milt sagt överraskad när frissan vid klippningen i tisdags glatt vispade runt i testarna och sa att "så här som Du har det är frisyrerna nu i höst, med hel längd ner och page". Fast för att vara fullkomligt helrätt  så skulle det var långt framför öronen också. Inte bara bakom. Och så undrade hon om jag ville ha det så.

Det ville jag förstås inte. Jag vill inte tänka på eländet, jag vill att det ska vara som förut, det funkar! Jag vet ju att det skulle se ännu ödsligare ut än vanligt att försöka lägga längd på de där ungefär 3 hårstråna som finns där hon menade.  Det är ju knappast något svall vi pratar om.   Sen får jag väl utan egen förskyllan bli modern vart tionde år eller så, när modet kommer ikapp mig. Jag kommer alltid att vara före :-). Klippt o fejat blev det i alla fall så nu får det stå sig ett tag framöver.

Så har jag då sopat upp denna länge försummade delen av mitt liv. Det börjar arta sig.


Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, visst är det intressant! I modedjungeln blir man inkastad och utkastad utan att man behöver göra någonting. Det är nog det ända stället som man snabbt flyger mellan två ytterligheter utan att man gör ett enda dugg..:-)).
(Har varit sjuk i en vecka nu med feber och halsonda. Känns lite tungt när man studerar heltid och dessutom hade en tenta mitt i alltihop. Trots allt så tror jag att den gick bra, men vill ingenting hellre än att få känna mig lite pigg igen. Tycker om att plugga men när man är dålig så gör man det bara mekaniskt och på rutin... vill ha tillbaks glädjen igen! Kram Marie).

2006-10-12 @ 08:41:04
Postat av: frktjatlund

Usch, påminn mig inte om håreländet. Jag får inte heller ändan ur vagnen. Imorse hackade jag själv på luggen, för att överhuvudtaget se något.

Postat av: Inga M

Marie: Oj, va roligt att höra ifrån Dig igen. Hoppas det går fortsatt bra med studierna och att Du repar Dig från halsont!

Frk tjat: Så brukar jag också få göra.

2006-10-14 @ 07:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback