Återuppstigen igen....!

Det känns som om jag börjar återhämta mig från det här årets skolstart och börjar njuta av livet igen (mmm, just det "njuta" Annaa!).  Firar det med att inrätta en ny kategori i bloggen: DAGBOKSBLAD. Det vill ibland bli för lite av det. Jag svamlar runt med allt möjligt annat. Jag ville ju också att bloggen skulle vara en hälsning till barnbarn o kommande ättlingar med några ord om vad anmodren egentligen sysslade med i livet. 

Igår var Roland o Bosse på jaktprov, DM-uttagning, med Valsa, men utan ett enda upptag. Jag passade på att avnjuta tystnaden och lugnet. Tog med Oskar på tre-timmars promenad i skogen. Det blev en liten kasse med svamp till min svärmor här bredvid. Hon har inte fått svamp i år än. Vi brukar ge mödrarna varsin kasse varje år. De orkar inte gå själva längre o plocka.

Det brukar lukta gott i skogen men nu har det varit varmt så länge att det luktar ruttet o lik. Jag vet inte om det råkade ligga något större dött djur just där jag gick men nåt skumt är det med den ihållande värmen. Inte en enda frostnatt som liksom bryter av förruttnelseprocesserna.

Sen skulle vi ha haft goda vänner här på mat på kvällen. Det var Andreas B och hans fru från Hamburg och ytterligare ett par av deras vänner som är med hit på en tur. Männen har varit på fisketävling i Västervik. Fruarna skulle ansluta här igår med egen bil. Men fruarna blev försenade pga störtregn och åska på vägen så vi tar ätandet ikväll söndag istället.

Vi fick alltså en lördagkväll alldeles för oss själva . Vi passade på att sanera ordentligt i huset. Valparna smutsar ner överallt. Det blev skurande oh tvättande av hundfiltar. Nu är det riktigt trevligt att gå på golvet igen. Det krasar inte av grus under fötterna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback