Sonen o tjej bjuder på mat

Sonen o tjej bjuder på mat

Så här fint dukat var det när vi anlände till Stockholm o Kronobergsgatan. Oxfilé på en bädd av potatis, en spännande grönsaksrätt till o ett gott vin. Det är kul med vuxna barn. Jag kan rekommendera det!

Kommentarer
Postat av: pimpim11

J håller med dig att få bli bortskämda av sna stora barn är underbart. Oxfile mums! /pimpim

Postat av: frktjatlund

Jag vet! Jag har en svärson som är fenomenal i köket. Det låter som maten ni bjöds på är en av mina favoriter (Kör dö filé pråvånsall).

2006-11-21 @ 16:54:30
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Anna

Ser väldigt gott ut. Jo, det är väldigt roligt nu när barnen blir äldre, men jag oroar mig en del. Just nu är det en ganska lugn period, så då får man passa på att vila upp sej :-)) Anna

2006-11-21 @ 17:04:28
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Rutan

Det är verkligen härligt med vuxna barn, att se hur de ordnar sina liv, att umgås med dem på ett annat sätt än när de var små.

2006-11-21 @ 21:28:49
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: Ibland blir man förvånad. De här två äter säkert ute lunch mitt på dagen. >Men de lagar oftast mat en gång om dagen själva hemma, trots att det ibland blir långa arbetsdagar. Och gillar att laga mat. Det roliga är att se när de tar sig an matprojekt som vi äldre inte skulle våga oss på. Många recept hittas på internet förstår jag. Speciellt för mig o sonens flickvän som båda har födoämnesintorleranser.

Sen är det roligt att kliva in i deras liv som är så totalt annorlunda vårt. Storstad, modernt, trendigt, ......

2006-11-21 @ 21:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback