Inga Taizémuggar i sikte!!!

Nu har jag hittat klostrets hemsida (tror jag) och där såldes saker men inte mina muggar. Däremot kunde man köpa en massa annat; cd med Taizésånger, ikoner, texter, böcker och några urfula vanliga muggar med text på (!). Mina muggar kanske inte tillverkas längre i klostret. Det var ju så där 10 år sedan tror jag som jag fick mina muggar.

Återstår alltså Blocket, men det är väl ett "långt skott"

Kommentarer
Postat av: Björn

Vad är det för muggar? Jag har en svärmor som diggar Taizéprylar. Sedan hon besökte klostret har hon rätt bra koll på var man får tag i prylar. Om du mailr mig ska jag kolla om jag kan hjälpa dig.

Postat av: Inga M

Jag provade att skicka en annons men den blev underkänd. Jag lade den under efterlysningar men det var fel rubrik. Skulle ha varit under köpes. Jag har inte orkat ändra än men det ska bli.

2006-11-08 @ 23:36:10
Postat av: Becka

Vad är det för muggar du söker efter? Jag har varit i Taizé massor med gånger och har ganska bra koll på vad de säljer.. Det är inte särskilt ofta som en vara går ur deras sortiment.. :-) Men allt porslin och smycken måste man åka dit för att köpa..

2006-11-11 @ 10:45:48
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Inga M

Du ser en bild på dem några inlägg längre tillbaka. Om Du går in listan över inlägg så hittar Du den eller tar fram hela november i arkivet. Det är enkla kraftiga muggar i pokalform, alltså med fot, tillverkade i stengods.

2006-11-11 @ 13:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback