BORAT - HAN ÄR BARA GALEN!!

På detta vid det här laget uttjatade stockholmsbesök så klämde vi in en film också. Det blev Borat eftersom jag läst en del positivt om den filmen på bloggen.

Vi såg den utan större förväntningar, men skrattade som galningar. Han driver med sånt som man inte får driva med och det blir så ovant, chockerande och vansinngt roligt. Fattar egentligen inte varför det är roligt, för jag drar inte ens på munnen åt slapstickhumor typ Krister o Stefan. Och Borat är väl nåt åt det hållet fast med andra ämnen.

Att vi bönder är lättroade med en primitiv känsla för humor det är väl begripligt. Men jag kollade på sonen och hans tjej. Och de skrattade också helt vildsint. Det är mer förvånande. De är ju numera storstadsbor med sparsmakad humor, minst sagt.

Detta blir väl någon sorts kultfilm. Jag hör redan att vi svänger oss med en del av de grymmaste skämten i huset.

Det blir ju alla gånger en uppföljare pga  kassasuccén förstås.

Se den gärna alltså om Ni inte är för ömskinnade och fina i kanten!

Kommentarer
Postat av: Excessa

Är inte heller så glad i Stefan o Krister.. o så är jag varken ömsint eller fin i kanten.. O lite bonde är jag ju eftersom jag jobbat med kossro, grisar och får.. o så har jag gått driftledarkursen en gång för lääänge sedan.. så på din beskrivning kanske, och evenuellt, Borat kan bli en humörhöjande film.. Ja, det tåls nog att tänkas på.. O till den filmen kan man, Jag, ju fråga vem som helst om den vill följa med eftersom biokompisar kan vara mycket trevliga att hålla i handen.. även fast det inte verkar vara någon hållahandenfilm.. Men att dela skratt och leenden är nästan lika gott som att hålla handen..

Postat av: Anna

Alltså...har jag missat nåt? Brukar hänga med rätt bra i filmvärlden. Kan du berätta lite mer om denna film, så vore du rar. Ha det gott. Anna

2006-11-25 @ 08:38:36
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Excessa: Jag tycker att speceillt driftledarkursen där kvalificerar Dig väl för Borat. Jag kan bara stoltsera med en 40 år gammal avbytarutbildning hos Blå Stjärnan. Skämt åsido, klart att Du ska försöka få med en viss person på Borat. Den är en succé, om man inte är för pryd och flåmaga förstås. Man kan ta med näsdukar för att torka varandras skrattårar. Om man samtidigt ska äta så sker det bäst före filmen.

Anna: Jag berättar mer om filmen i nästa inlägg.

2006-11-25 @ 11:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback