Skygglapparna på - ut i trädgården!!

Sätter på mig de mentala skygglapparna och går rakt ut i trädgården utan att se det förfall som huset drabbats av denna vecka: tidningar i travar så höga att de välter, dammråttor som smiter runt hörnen, kläder slängda lite här o där, smutstvätten i ett alplandskap på golvet i källaren, disken + något skumt som luktar under diskbänken. Vi var ju borta hela förra helgen och den här veckan har jag varit på skolan sent varenda dag.

Jag vägrar alltså flänga runt som en skållad råtta och pyssla inomhus nu när det är sol och lagom trädgårdsväder. Jag har återigen smygköpt plantor och de ska ner i jord. Jag köper egentigen mer plantor än jag borde, men det märks inte så mycket vad de kostar om jag köper lite i taget. Det går att lorta bort i det stora hela. 

Inviger med detta inlägg en ny kategori; trädgård. Den kommer att handla en del om uteliv och växter och mina älskade träd och sånt.

Efter en lunch på golfrestaurangen en bit bort och en kort fika ska jag nu ut igen. (Jag har väl missat att skriva att jag bor nära Årjängs Golfbana, en av Sveriges vackraste och mest välskötta enligt proffsiga besökare. Vi begriper intet i den branschen så vi köper deras bedömning) Det är fint ute men inte så rasande varmt. Det blåser nordvästligt här.


Kommentarer
Postat av: En liten tant

Klok strategi- Inomhusoredan finns ju kvar men våren försvinner fort!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback